דרוש מידע לימודי נהיגה

• הוסף לסימניות
שלום רב
אשמח לשמוע מכאלו שלמדו נהיגה
1. האם אתם ממליצים ללמוד בבת אחד (לדחוף הרבה שיעורים בשבוע) או לאט? - אשמח לשמוע סיבות, לא רק תשובות..
2. על איזה דברים אתם מתחרטים שלא הקדשתם מספיק בלימוד, חניות, רוורס וכד'

• הוסף לסימניות
1. מומלץ בבת אחת.
כשעושים שיעור בשבוע, והפסקות בין לבין, זה לוקח הרבה יותר זמן.

• הוסף לסימניות
1. לא רואה ענין לאט. זה לא יותר מלמד.
2. כדאי לשים לב שזה מורה שמלמד/ת ומסביר/ה את החוקים וההיגיון שבכללים

• הוסף לסימניות
עשיתי שלושה שיעורים בשבוע וזה שמר לי על רצף.
אין משהו שאני מתחרט עליו. צריך לקחת את כללי הנהיגה בשיא הרצינות, וזה המפתח להתקדם בשיעורים טוב ולעבור טסט בהצלחה. אולי דבר אחד, שלא שאלתי מספיק שאלות בזמן השיעורים. הייתי צריך לחפור לו, וישבתי בשקט.

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ זה יום כן יום לא,
כי לוקח זמן לעבד את החומר,
אפשר כל יום,
אבל ממש לא רצופים, מבדיקה שלי, רוב מי שעושה רצופים עושה הרבה יותר שיעורים בסה"כ

• הוסף לסימניות
תלוי כל אחד לפי רמת הקליטה שלו,
מה שבטוח, שמאד מומלץ להיבחן על התאוריה לא יאוחר מבשיעור העשירי.
אינו דומה לימוד נהיגה עם ידע בכללים ובתאוריה, מלימוד בלי להבין תמרורים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה