נכתב ע"י BRO;1456971:אני חייבת לומר, שאני ממש רוצה קורס כזה, אבל, בבני ברק.
פופקו העביר קורסים דומים לאלו במקומות שונים, ותלמידות שלי מאד מאד נהנו!
זה פתח להן את הראש, ולימד אותן מושגים שלא ידעו עד אז על סאונד,
אבל, אף פעם לא יצא לי להשתתף בפועל בקורס כזה.
מי שרוצה קורס בבני ברק, מוזמנת לשלוח לי מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני מקווה מאד בשבילי ובשבילכן שנצליח לארגן עוד קורס כזה.
נכתב ע"י nomi123;1456994:מה עם הירושלמיות????
נכתב ע"י פופקו;1456972:אכתוב כאן הסבר על הקורס הזה:
מדובר בקורס קצר שנועד לעורכות וידאו בלבד, בו תלמדו על הכלים שיש בפרימייר לסאונד, ועל העבודה המשותפת עם תוכנת אודישן שעובדת כחלק אחד עם פרימייר. (רוב העורכות עושות עבודות נפלאות בווידאו, אך בסאונד ההפך, וכן מתבזבז הרבה זמן על דברים פשוטים ביותר).
בקורס ילמדו :
מה זה גלי קול
מונו/סטריאו
עריכת קול בסיסית
ניקוי רעשים
התאמת מוזיקה ואפקטים (הסבר על איך בנויה מוזיקה, תחושה, ביטים, מיקום, וכו')
עבודה על הווליום/GAIN
אפקטים כמו: הד, עיוות של הקול כמו בטלפון, או של ילד וכו'
ועוד כל מיני פיצ'רים שנמצאים בפרימייר.
3 שיעורים, כל שיעור 2.5 שעות.
המיקום, לפי רוב המשתתפות.
מחיר 350 ₪.
נכתב ע"י BRO;1457056:הקורס יפתח כנראה אי"ה מיד אחרי חנוכה,
לכן, הזדרזנה להרשם, כי מספר המקומות מוגבל.
נכתב ע"י BRO;1457111:למה פרצוף חמוץ? את צריכה להוסיף פרצוף שמח![]()
נכתב ע"י איכות;1457413:יתכן וגם אני ארצה להצטרף,
זה תלוי כמובן בשעות ביום ובמיקום---
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים