לימודי סטודיו

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד עוד בנושא של צילום בסטודיו, מי יוכול להמליץ לי על מקום חרדי שמוציא תעודה מוכרת ואורך הלימודים שנה?

( בתור תושבת עיירת פיתוח ועוסקת זעירה אני זכאית למימון ללימודים אבל רק בתנאים הנ"ל.)

• הוסף לסימניות
טוב, אז גם מקום דתי או מכללה רק שיהיה נפרד.
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אם יבוא אחד להתקבל לעבודה ויאמר שהוא בוגר "בצלאל" או "שיינקר" וכדומה, הנחשבים יותר ברמת לימודים ומהשקעה מאשר קורסים אחרים שקיימים בארץ. אבל זה ממש לא יעיד על מקצועיותו.
יתירה מכך, אנשים יעדיפו צלם "ללא תואר" עם תיק עבודות שאלו יעידו על מקצועיות של הצלם הרבה יותר מכל "תעודה" וכדומה.

מהנדס או מורה בבית ספר חינוכי צריכים תעודה מוכרת. בצילום אין כזה דבר "תעודה מוכרת".
נ.ב בזמנו רציתי ללכת ל"קורס טכני", אז אמרו לי שדרישת הסף היא כמה יחידות במתמטיקה!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;768828:
אם יבוא אחד להתקבל לעבודה ויאמר שהוא בוגר "בצלאל" או "שיינקר" וכדומה, הנחשבים יותר ברמת לימודים ומהשקעה מאשר קורסים אחרים שקיימים בארץ. אבל זה ממש לא יעיד על מקצועיותו.
יתירה מכך, אנשים יעדיפו צלם "ללא תואר" עם תיק עבודות שאלו יעידו על מקצועיות של הצלם הרבה יותר מכל "תעודה" וכדומה.

מהנדס או מורה בבית ספר חינוכי צריכים תעודה מוכרת. בצילום אין כזה דבר "תעודה מוכרת".
נ.ב בזמנו רציתי ללכת ל"קורס טכני", אז אמרו לי שדרישת הסף היא כמה יחידות במתמטיקה!
בהצלחה

תודה, אני מתכוונת תעודה שתהיהמוכרת למט"י כתעודה של מכון לימודים מסוים שלא יראה פיראטי. קורסים פרטיים של צלמים לא נחשבים אצלם ללימודים.

• הוסף לסימניות
את מוזמנת להתעניין במסלול הצילום של פרוג.

• הוסף לסימניות
תודה, אני צעונינת לדעת פרטים. איפה אפשר להתענין?

• הוסף לסימניות
אחרי המון בירורים והתנסויות של חברים, המקום הטוב ביותר שבו לומדים "תאכלס" צילום בלי היסטוריה פיזיקה ובלה בלה (כמו בהנ"ל), אלא נטו צילום ברמה הכי גבוהה אצל המורים הטובים ביותר, זה בפרוג. ויוכיחו התלמידים שלמדו ולומדים שם, שזה המקום שממנו יוצאים עם כל מה שצריך כדי להיות מקצוען.

בהצלחה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה