למה את לא עובדת בזה, יש ביקוש היום?אני למדתי SAP אבל לא עבדתי בזה.
חושבת שצריך ללמוד עוד דברים עם זה.
יש לי חברות שעובדות בזה ומרוויחות טוב מאוד.
העבודות בד''כ בסביבה חילונית ו9 שעות.
סייבר אין לי מושג.
את למדת את זה?לומדים איך להשתמש בתוכנה במודולים שונים (רכש, פיננסי, מלאי ועוד כמה שאני לא זוכרת)
וכן כלי יישום
מבחינת עבודה- מתחילים בהטמעה, הדרכה ותמיכה טכנית
ומתקדמים ליישום
א. את למדת את זה?לימודים קלים ופשוטים
זה דורש בעיקר ידע טכני במחשב
לדעתי אין הרבה מה ללמוד בזה, שימוש בתכנה ונסיון נותנים את ההצלחה
תוכלי לפרט יותר?למדתי את זה
אין צורך בידע בתכנות
רק לדעת להסתדר עם מחשב
SAP תוכנה מאוד ישנה!!!!שיקול נוסף בעניין, מאחר שזה תכנה יחסית חדשה בשוק עדיין אין מספיק מקומות מותאמים לציבור החרדי לכן צריך לבדוק היטב גם את העניין הזה במציאת עבודה..
ב. תוכנה בתחום הנדסת תוכנהלומדים איך להשתמש בתוכנה במודולים שונים (רכש, פיננסי, מלאי ועוד כמה שאני לא זוכרת)
וכן כלי יישום
מבחינת עבודה- מתחילים בהטמעה, הדרכה ותמיכה טכנית
ומתקדמים ליישום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים