דרוש מידע לימודי ספוקן וורד

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על לימודי ספוקן וורד מומלצים - לנשים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על לימודי ספוקן וורד מומלצים - לנשים
תודה מראש
אני יודעת שיש בבית שמש, רלוונטי לך?
במתנס גוונים.
אם לא רלוונטי, אני יכולה לברר לך על עוד מקומות

• הוסף לסימניות
רחלי וסרצוג!!
אלופה!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שרחלי וסרצוג היא בבני ברק,
לא ידוע לי על משהו בביתר.
מצרפת לך את המודעה של בית שמש (מתנס גוונים)
1734267991736.png

• הוסף לסימניות
ואם את רוצה ללמוד במקום מאוד מקצועי זה באיגוד החרדי לתרבות ואמנות.
הם הביאו בכלל את הבשורה לציבור החרדי והקימו את הקורסים הראשונים...
את יכולה לשלוח מייל לאחראית שלהם toby שטרודל tar-but.org‏
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו! תודה על הפירוט
אולי את גם יודעת לגבי ירושלים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי המלצה חמה על עידית ליכטנשטיין
רחלי ברקוביץ מהממת :) (אין לי מושג איך היא בספוקן וורד, אבל השערה שלי שהיא אלופה)
קחי את המייל שלה ותבררי מולה מה קיים (יש בסמינר מעלות כרגע, השאלה אם יש עוד משהו) rachelb55923 בג'ימייל
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי המתנס ברור שצריך להרשם מראש.
לוידעת אם אפשר גם מחוץ לבית שמש,
תנסי להתקשר אליהם.

• הוסף לסימניות
02-633-1861 (מגוגל)

• הוסף לסימניות
רחלי ווסרצוג, מומלץ בחום מכל הבחינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה