דרוש מידע לימודי עבודה סוציאלית בקמפוס שטראוס בירושלים

• הוסף לסימניות
אני אשמח לפרטים על סגנון הבנות/ הנשים שהולכות ללמוד במסלול עוס"ית בקמפוס שטראוס בירושלים
היכרות אישית עדיפה : )

הבנתי שיש מחנכת שמלווה את הקבוצה ומפקחת גם מבחינה דתית

עד כמה הליווי שלה משמעותי?

ועד כמה המכללה נחשבת פתוחה ביחס למכללות חרדיות אחרות (לדו' מבחר)

• הוסף לסימניות
כאחת שלמדה בקמפוס שטראוס (לא עבודה סוציאלית) אני יכולה לומר שבסך הכל סגנון הבנות הוא טוב אבל משתנה משנה לשנה.... מה שכן הם משתדלים לשמור כמה שיותר שהסגנון יהיה שמור (בשנה שלי היו בעבודה סוציאלית הרבה סגנונות היו חסידיות והיו בנות יחסית פתוחות אבל שוב לא מכירה אישית)
לגבי פיקוח רוחני- אני יכולה לומר שבאמת בכל בעיה שנתקלתי הם דאגו לשפר ולהביא לתיקון

• הוסף לסימניות
מה שכר ממוצע של עו"ס?
שווה ללמוד?
שואלת בשביל מישהי.

• הוסף לסימניות
כאחת שלמדה בקמפוס שטראוס (לא עבודה סוציאלית) אני יכולה לומר שבסך הכל סגנון הבנות הוא טוב אבל משתנה משנה לשנה.... מה שכן הם משתדלים לשמור כמה שיותר שהסגנון יהיה שמור (בשנה שלי היו בעבודה סוציאלית הרבה סגנונות היו חסידיות והיו בנות יחסית פתוחות אבל שוב לא מכירה אישית)
לגבי פיקוח רוחני- אני יכולה לומר שבאמת בכל בעיה שנתקלתי הם דאגו לשפר ולהביא לתיקון
תודה על האינפורמציה!

אם יש לך עוד משהו להוסיף בענין הזה אני אשמח

• הוסף לסימניות
מה שכר ממוצע של עו"ס?
שווה ללמוד?
שואלת בשביל מישהי.

באינסטינקט ראשוני התשובה היא לא.
המקצוע לא מתגמל בכלל. עבודה תובענית מאד, וקשה להגיע למשכורות גבוהות (אפילו להגיע ל10 זה לא בטוח בכלל)

מה שכן

בד"כ יש תנאים סוציאלים טובים, חופשות וימי מחלה מתגמלים.

אבל שוב- זה לא שווה מבחינה כספית.
כמובן שאפשר להתקדם לתואר שני של עוס"ית קלינית, ואז יש רשיון טיפול ואפשר לפתוח קלינקה
אבל זה לא אחרי תואר ראשון!

• הוסף לסימניות
שואלת מבחינה רוחנית על הקמפוס? או דווקא על עבודה סוציאלית?

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניינת כרגע בתחום הבנתי זה כולל עבודה מעשית תוך כדי הלימודים וכך נכנסים ישירות לעבודה וזה 3 שנים תואר ראשון, תואר שני עוד שנתיים
אשמח לפרטים ומידע נוסף ממי שלמדה/לומדת, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה