לימודי פיתוח אתרים באופן פרטי

• הוסף לסימניות
למדתי כעת קורס עיצוב ואפיון וחווית משתמש,
אני רואה שחסר לי html ו-wordpress שמבוקשים
היום, (כל קורות חיים שאני שולחת עונים לי את יודעת
html?)
ושאלתי אם יש משהו שמוכן ללמד אותי באופן פרטי,
השקעתי כסף רב בלימודים וקשה לי להשקיע שוב בקורס
פרטי כסף רב, למרות שכמובן זה הכי מקצועי, אולי יש
משהי שלמדה עכשיו ומעונינת ללמד משהי בתשלום?
אני גרה במודיעין עילית, אבל יכולה להגיע גם לירושלים
ובני ברק.
מי שרואה עצמה מתאימה מוזמנת לשלוח הצעת מחיר באישי.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם Html וגם Wordpress יש באינטרנט מלא מדריכים וקורסים חינמיים

• הוסף לסימניות
למדת פיתוח אתרים ואת לא יודעת html??

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף וזמן הנסיעות שלך.
יש מדריכים יפים באינטרנט (אפילו בעברית). אני גם חושב שזה הרבה יותר אפקטיבי. כי סך הכל צריך לעבור תג אחר תג, לנסות, לשחק, להתקשקש.

בכל מקרה, ובלי לפגוע באף אחד, ממש לא מומלץ ללמוד מ"משהי שלמדה עכשיו".

• הוסף לסימניות
דברי איתי, אולי אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
אהלן..

אתר נחמד שבניתי עם מדריכים גם לוורדפרס וגם לhtml..

כאן

• הוסף לסימניות
האתר הזה: CODesigner.co.il יכול לעזור לך

• הוסף לסימניות
ברשותכם אני יקפוץ על האשכול,
אני חושב לעשות קבוצה של שיעור אינטרנטי פעם פעמיים בשבוע, (שיתוף שולחן עבודה, וקול) ללימוד בניית אתרים אני יתחיל בhtml css ויעבור לג'ומלה.
נראה לכם שיהיה לי ציבור?

• הוסף לסימניות
ג'ומלה בטח שלא.
היום רוב האתרים נבנים בוורדפרס
אני עשיתי הסבה

• הוסף לסימניות
תגובה

נכתב ע"י אהרן2;1912564:
למדת פיתוח אתרים ואת לא יודעת html??
זהו שלא למדתי פיתוח, אלא רק עיצוב ואפיון, אני יכולה להמשיך לפיתוח אבל כבר עלה לי מאד יקר, וזה גם עוד שנה שלמה לימודים, ואני רוצה להתחיל לעבוד, ואין לי חשק לחכות עוד שנה..

• הוסף לסימניות
בכלל יש בניית אתרים ויש פיתוח אתרים

היום כדי לעשות משכורת מכובדת צריכים גם לדעת שפת שרת PHP (מומלץ גם SQL) וצד לקוח JS ו JQUERY (מומלץ גם Angular)

אז לבניית אתרים - מומלץ וורדפרס כי זה קל ופשוט
לפיתוח אתרים - מומלץ ג'ומלה שנותן לך יותר גמישות ואפשרויות ולהקים רכיבים מ 0

השוק של בניית אתרים (כלומר קונים תבנית מוסיפים כמה פלאגנים ומתאימים CSS ללקוח ) השוק מוצף עם בחורים בני 17 שעושים את זה ויש גם מערכות כמו וויקס וכ'ו,
יש היום שבונים את האתרים האלו באלפיים שקלים ואם אתה לוקח 4-6 אתה נקרא יקרן. והלקוח הוא בדרך כלל עצמאי או עסק קטן.

נכון שלוקח הרבה פחות זמן אבל עצם ההתעסקות עם הלקוח (קביעת פגישה, הצעת מחיר, אפיון, הכנסת תכנים בסיסי, הגדרות, תיקונים ושאר כאב ראש) לא תמיד שווים את המחיר.

בפיתוח אתרים - מקבלים עיצוב מוכן, והלקוח בדרך כלל חברה או ארגון גדול.
והמחיר מתחיל ב10 אלף+

יש המון מדריכים וספרים ברשת על שפות תכנות דלעיל, וצריכים לדעת גם קצת אנגלית

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מצטער אדון רי מקס אבל אתה עושה הכללות וממש לא מדייק בלשון המעטה.

א. אני מכיר אנשים שעושים משכורת מכובדת מאפשון ועיצוב.

ב. באופן כללי אין לג'ומלה יתרונות על פני וורדפרס וממש כפי שאפשר לפתח בג'ומלה פתרונות מותאמים אישית, אפשר לעשות אל זה גם בוורדפרס.

בכל אופן אני חושב שמדובר בתחום רחב מאוד ויש כל מיני דרכים להצליח בו. מה שעובד בשביל אחד, לא בטוח יעבוד בשביל השני.

ולפותחת האשכול:
ההחלטה שלך להשקיע על HTML CSS היא נכונה ובעז"ה תעזור לך להתפתח ולהתקדם בתחום ולמצוא עבודה. שיעורים פרטיים אכן יכולים לעזור לך להתקדם יותר במהירות מאשר לימוד עצמי.
יכול להיות שתצטרכי לצבור קצת ניסיון כעצמאית ואז יהיה לך יותר קל להתקבל לעבודה בחברה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי מקס;1913870:
לפיתוח אתרים - מומלץ ג'ומלה שנותן לך יותר גמישות ואפשרויות ולהקים רכיבים מ 0

לפיתוח אתרים - מומלץ IDE טוב + ידע של השפות המתאימות.

ברגע שאתה יודע לפתח (=לבנות דברים מאפס) - זה כבר לא משנה איזה מערכת תבחר, אם תבחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה