אני על ההתחלה - הגעתי מהר מאוד ל50,000נכתב ע"י DESIGNIK;1252536:כמקצוע
וב20.000 זה כולל מצלמה באמת טובה?
תודה על העידודנכתב ע"י פוסטר;1252544:כשפתחתי את הסטודיו לפני 8 שנים בערך. השקעתי בציוד של הסטודיו 10.000.
ובמצלמה+ עדשה עוד 5.000.
ועם אותם פלאשים/חצובות/מטריות אני משתמש עד היום
הספקתי להשתדרג מאז פעם אחת עם מצלמה ועדשה.
והיום הרקעים מבריסטול עולים יותר זול מהרקעים המצויירים
ממש לא חייבים להתחיל עם 50.000
נכתב ע"י טירה;1252538:אני על ההתחלה - הגעתי מהר מאוד ל50,000
מצלמה, עדשות, פלאש למצלמה, 3 פלאשים לסטודיו (ומהר מאוד הוספתי רביעי) , כורות, סופטבוקסים, מטריות, רדיו, מתאמים, סנוט, רקעים, מתקן לרקעים, פי וי סי לרצפה, פרומיקה לרקע לבן, חצובות,נכתב ע"י DESIGNIK;1252581:על מה הלך רוב ה50.000?
אביזרים?
מצלמה?
יש לי עוד רשימה ארוכה...נכתב ע"י צילומית;1252647:טירה,ספרי לנו מה את חולמת לקנות בקניה הבאה?![]()
נכון מאוד.נכתב ע"י DESIGNIK;1252546:אתם יודעים, מקצוע זה לא משהו שמחליפים כל יום
אז אני באמת די מתלבטת![]()
נכון מאוד!נכתב ע"י אחינועם;1253278:נכון מאוד.
ולכן ההמלצה שלי להתחלה, תרכשי אך ורק מצלמה ועדשה וכשתלמדי בכיתה על פלאש נייד, אז תוסיפי גם אחד כזה לתיק שלך.
בסיום הלימודים כבר תדעי, האם את מעונינת לקנות עוד ציוד ואיזה ציוד.
אלא אם כן ניחנת ברוח הקודש
בהצלחה!
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1253327:נכון מאוד!
מכול קורס כמה יוצאות צלמות בפועל? וכמה רואות שזה לא ממש בשבילהן....?
כדאי להתחיל בקטן לראות כמה באמת את רוצה את זה
מצד שני -חשוב לדעת בגדול את העלויות מראש
כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי לחשוב על זה...
צריך לקחת בחשבון שכמו בכל תחום עצמאי יש תקופה שבה נכנסים לשוק, ומכסים הוצאות, ז"א אין משכורת מיד כשאת גומרת לימודים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים