לימודי צילום/גרפיקה

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה את רוצה ללמוד גרפיקה או צילום? בגלל פרנסה או בגלל אהבה לתחום?

אם זה בגלל פרנסה אזי אני יכולה לומר את מה שגדולים ממני אמרו, יש השתדלות שאדם צריך לעשות, את עשית השתדלות למדת מקצוע, עבדת בו, ב"ה ילדת ילדים, את מחפשת עכשיו עבודה, ה' הוא המפרנס ואם מגיע לך כסף תקבלי אותו בין אם תהיי מתכנתת ובין אם תהיי צלמת, ואת אותו סכום תקבלי!

אם זה בגלל אהבה לתחום..אז יש תשובה אחרת לגמרי.
אני בעד לעבוד במה שאוהבים ואך ורק במה שאוהבים! כי למרות כל מה שאנחנו עושות בשביל פרנסה הרבה יותר נחמד לעבוד במשהו שאת מתחברת אליו.
ואם את אוהבת עיצוב אז כדאי בהחלט לחשוב על התחום הזה נסי לשלב בין עיצוב למה שאת כבר יודעת כפי שהמליצו לך כאן עיצוב ובניית אתרים.
אם את נמשכת לצילום. אני ממליצה לך בחום! נכון שיש השקעות, (וצילום דרך אגב הוא תחום רחב מאוד את לא חייבת לצלם דווקא ילדים למרות שבציבור שלנו נראה שרק לזה צלמות הולכות.)
וזה דורש הרבה עבודה ויש גם תחרות ויש הרבה צלמות, אבל היום יש הרבה מכל מקצוע בפרט כשיש כל כך הרבה מכללות ובתי ספר. אבל לכל אחד יש את הפרנסה שלו שה' דואג ומביא לו ואף אחד לא נוגס בשני, כמו בכל מקצוע אחר.
כך שאם את אוהבת צילום או עיצוב לכי ותלמדי את המקצוע רק בשביל האהבה ואת תצליחי מאוד בעזרת ה'!

בתקווה שהבנת את כוונתי.

מאחלת לך הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1264902:
תקשיבי טוב!!!

לכי תוציאי תואר בהנדסאיים זה ישדרג אותך פי מליון, וירוצו אחרייך

הצלחות.

אהמממ
אני דווקא לא סגורה על זה.
שנתיים נסיון יעזרו לה הרבה הרבה יותר מתואר ראשון
השוק מפוצץ במתחילים עם תואר ראשון, לא ידוע לי שרצים אחריהם לצערינו :(

תרשי לי לענות לך מהצד של המתכנתת דווקא:
בדיוק כמו שכתבו פה הצלמות היקרות לפני, אם את לא אוהבת מאוד מאוד את המקצוע
גם בתכנות יהיה לך קשה להתקדם.
אני נתקלת בעבודה בעובדות טובות, עם ראשים מצוינים, שפשוט לא מתחברות לתחום,
ורע להן, הן לא נהנות לבוא לעבוד, אין להן סיפוק בעבודה (לא כי היא לא מענינת!!!)
הן לא מוצאות בכלל את האתגר הרב שיש בתכנות,
והמצב רוח שלהן בהתאם -
כי זו עבודה שאת מבלה בה לפחות 8 שעות ביום.
אבל הן נשארות כי המשכורת...
וכי קשה מאוד לעשות הסבה וכו' וכו'
לא יודעת אם הייתי נוהגת אחרת לו לא הייתי נהנית,
אבל אני מוצאת את עצמי ממש מרחמת עליהן :(

אז תחשבי טוב טוב במה את רוצה להעביר את מחצית מיומך.
עבודה שנהנים בה = אמא ואשה שמחה, מאווררת ורגועה

• הוסף לסימניות
והשאלה הנשאלת באוטומטיות:
איפה לומדים צילום ברמה טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1265969:
והשאלה הנשאלת באוטומטיות:
איפה לומדים צילום ברמה טובה?

מי שיש לה בסיס יכולה ללכת לצלמת שהיא אוהבת את העבודות שלה ולבקש ממנה שיעורים פרטיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1265973:
מי שיש לה בסיס יכולה ללכת לצלמת שהיא אוהבת את העבודות שלה ולבקש ממנה שיעורים פרטיים.
נו רחלי אולי את עושה את זה?:D
סתם בצחוק

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
אני אכן אוהבת מאד את התחום ויעידו על כך האלבומים המפוצצים שיש לכל אחד משני הילדים שלי
(לבן הגדול היה דיסק עם 1000 תמונות טובות בגיל שנה)
"הבעיה " כרגע היא בעלי שאחרי הזמן הרב והכספים שהשקעתי(רק בפרויקט....) בלימודי הנדסת תוכנה הוא לא חושב שכדאי שוב להכנס להשקעה גדולה מאד על הלימודים...הכוונה לא רק לכסף כמו זמן וכח...
כרגע אני לא רואה את עצמי עובדת בהנדסת תוכנה כי קשה לי להתרכז 8-9 ש' במשהו יבש...
השאלה היא אם באמת אפשר ללמוד ממישהי צילום לא בהמון זמן וכסף? האם אתן אכן חושבות שזה ילך?
שוב תודה לכולן,עזרתן לי מאד ונתתן לי כוונות חשיבה ונקודות חשובות.

• הוסף לסימניות
היה פה איזה אשכול בעניין לימודי צילום והצלמות פה אמרו לי שהם השקיעו בסביבות ה50.000 על ציוד ולימודים וכ'
אבל אני חושבת שמקצוענים תמיד חסר, או בניסוח אחר לטובים באמת יש המוווון עבודה,
אם את אחת כזאת שתשקיעי המון בפוזות מעניינות ציוד ואביזרים מהממים משהו שלא רואים כל יום ותציעי ללקוחות שלך מוצר עם המון חוויה אז בע"ה יהיה לך הרבה ביקוש.
וגם הנאה מהתחום.

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה להוסיף על מה שנאמר. מהחישוב שלי במינימום מינמום להשקעה בלימוד צילום והשקעה בציוד זה 40 אלף שח. ועם יש לך עניים גדולות (לי יש) אז זה יותר
בכל אופן מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה