דרוש מידע לימודי קונדיטוריה וכיו"ב >>>

• הוסף לסימניות
אני בלימודים ממש עמוסים וקשים, אבל אני מרגישה שאוטוטו אשתגע!
אני רוצה להוסיף משהו מעניין (לא ריאלי, מספיקים לי הלימודים...), אבל על רמה (כלומר לא קורס של 2 שיעורים... לימודים רציניים, בעדיפות לבעלי תעודה).
חשבתי על לימודי קונדיטוריה.
הקמפוס הקולינרי רחוק לי מידי.
חשבתי על צ'וקי אבל יש לי בעיה, איני יודעת מה הרמה שלהם!
הם טוענים שהם מקצוענים ומלמדים את הבפנוכו, השאלה היא אם זה נכון.
תכל'ס, אשמח לשמוע רעיונות ומידע.
תודה.

• הוסף לסימניות
אציין שצ'וקי גירה אותי מכיוון ש:
א. בזמני לחץ מטורפים אני יכולה לשמוע את השיעור מאוחר יותר.
ב. אין נסיעות.
ג. המחיר...
ד. החומר נשאר אצלי לכל החיים.

• הוסף לסימניות
יש את ראשל ארועים באלעד, שנראה לי שיש לה גם כזה סגנון של קורסים,
בכל אופן אשמח לשמוע אחר כך איפה למדת כי אני גם מתענינת בזה...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה יותר מומלץ?

• הוסף לסימניות
אתה רוצה ללמוד לימודי תעודה
או משהו חביב/חפיף להעביר את הזמן?
וגם מאיזה איזור אתה בארץ?

• הוסף לסימניות
אתה רוצה ללמוד לימודי תעודה
או משהו חביב/חפיף להעביר את הזמן?
וגם מאיזה איזור אתה בארץ?
אני מעדיפה לקבל תעודה. (יותר חשוב לי הידע, אבל לא משהו חפיף!)
אני לומדת במרכז (שם הכי זמין לי).

• הוסף לסימניות
צוקי (מקדמיה) אכן נותנת את כל הידע -כל שיעור מורכב גם מידע תיאורטי סביב בניית המתכונים והבנת התהליכים ועד רעיונות למתכונים מתאימים (אך את מקבלת מספיק ידע כדי לבנות מתכונים בעצמך)
את המעלות פירטת בעצמך
ומעלה ענקית נוספת שלאה זמינה לכל שאלה ועונה בסבלנות רבה וידע עצום (ואם היא לא יודעת היא חוקרת יחד איתך...)
חבל שאין לי אחוזים אצלה כי כבר המלצתי להרבה ;)
(היום למשל הכנתי פרלינים ובדקתי שוב לפי השיעור המוסרט מלפני שנה וחצי..)
החיסרון- אין לך תעודה.
התוצרים שתפיקי ידברו במקומך... :)

• הוסף לסימניות
אך את מקבלת מספיק ידע כדי לבנות מתכונים בעצמך
זה. זה גירה אותי!
אני מבינה שאת אומרת מניסיון ולא משמועה.

לומדים גם ייעול?
כלומר, אני טובה במטבח ב"ה, אבל יש דברים שפתאום אני מגלה קיצורי דרך משמעותיים!
היא נוגעת בזה?

• הוסף לסימניות
יש את פירוליטה-https://pirolita.co.il/
לא מנסיון

• הוסף לסימניות
זה. זה גירה אותי!
אני מבינה שאת אומרת מניסיון ולא משמועה.

לומדים גם ייעול?
כלומר, אני טובה במטבח ב"ה, אבל יש דברים שפתאום אני מגלה קיצורי דרך משמעותיים!
היא נוגעת בזה?
אכן, רכשתי את הקורס ואני מאד מרוצה!
היא לא מתפזרת על "המטבח" אלא ספציפית בקונדיטוריה (אפיה, פרלינים, פוטיפורים, מקרונים ועוד) כולל קישוטים רלוונטים לכל מתכון.
היא אומרת מה מכל המיתוסים עובד ומה לא ומסבירה את הלוגיקה, אז לפעמים זה יחסוך ממה שהיית רגילה ולפעמים ידייק (למשל אם לא תשקלי את החומרים מבחינתה זה אומר שהמתכון שלך שונה כי היחסים משתנים כל פעם)
מה שכן את תבינה מה את עושה ולמה, ותחליטי מתי לקצר ומתי להאריך... (היא למדה גם טכנולוגיית מזון וזה ידע מטורף!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה ולכל מילה שנאמרה פה על צוקי.
באזור המרכז יש את דן גורמה, לא מכירה אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה