לימודי קיובס והפקת מוזיקה במחשב .

• הוסף לסימניות
מי כאן יודע/ת על קורס בסיסי לגברים על תוכנת קיובס ולהפקת מוזיקה במחשב?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה
האם זה לגברים בלבד?

• הוסף לסימניות
...
אני רואה שכבר נכתב מעלי -
אסף אכן מורה מקצועי בחסד.

• הוסף לסימניות
אמנם אסף מאוד מקצועי
אבל הוא יקר 600 לשיעור
אין משהו יותר זול?
ושיהיה פחות מקצועי אני אסתדר עם זה.
מחפש אולפניסט שרוצה להרוויח קצת.

• הוסף לסימניות
אני חושב שלשיעור בודד זה המחיר אבל לסדרת שיעורים או לפי מקצוע מסויים הוא יותר זול
כך לפי זכרוני.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קיבלתי הצעה באתר מעניין?!
MUSIC אפשר לדבר במייל בבקשה
אשמח לברר על כך מעט בהרחבה
מישהו כמוך חיפשתי שלומד אצלו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אגב מי שיכול להעלות כל מיני טיפים לקיובס אני ישמח

• הוסף לסימניות
הטיפ הראשון ללמוד את התכנה כמו שצריך כדי לחסוך כמה כאבי ראש מיותרים.....
בדיוק זו הנקודה, בקיובייס קיימות אופציות רבות, ושווה לקחת (לפחות) כמה שיעורים ממורה טוב המכיר את התוכנה על בורייה בכדי לקצר את הדרך. דרך ארוכה שהיא קצרה....

• הוסף לסימניות
בדיוק זו הנקודה, בקיובייס קיימות אופציות רבות, ושווה לקחת (לפחות) כמה שיעורים ממורה טוב המכיר את התוכנה על בורייה בכדי לקצר את הדרך. דרך ארוכה שהיא קצרה....
למרות שזה נטו תחביב?

• הוסף לסימניות
הטיפ הראשון ללמוד את התכנה כמו שצריך כדי לחסוך כמה כאבי ראש מיותרים.....
מנסיון גם אחרי שלומדים את התוכנה, אין כמו השימוש בה.
ככל שמתמשים בה יותר כך מגלים יותר אפשרויות, הכל זמין לפה!
כמובן שחייבים להכיר אותה מלמעלה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למרות שזה נטו תחביב?
בשביל נטו תחביב לא הייתי מתחילה עם קיוביס, אלא AUDACITY, זו תכנה חינמית שאפשר ליצור איתה דברים נחמדים, אלא א"כ כבר יש לך קיוביס אז אולי כן שווה שתיקח כמה קורסים כדי שבאמת תהנה מהתחביב,( על אף שאני מכירה מישהו מאוד מוכשר ויצירתי שעשה כמה דברים יפים (כמובן לא מקצועי בכלל ועם הרבה דיסטורשן וכו'....,), בלי ללמוד כלום, אבל באמת יש לו מעוף, דמיון וכישרון וזה היה כעין תחביב אז כמובן זה הספיק לו, אם אתה מתכוון להתקדם אח"כ אז מאוד שווה שתיקח כמה שיעורים, בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
בשביל נטו תחביב לא הייתי מתחילה עם קיוביס, אלא AUDACITY, זו תכנה חינמית שאפשר ליצור איתה דברים נחמדים, אלא א"כ כבר יש לך קיוביס אז אולי כן שווה שתיקח כמה קורסים כדי שבאמת תהנה מהתחביב,( על אף שאני מכירה מישהו מאוד מוכשר ויצירתי שעשה כמה דברים יפים (כמובן לא מקצועי בכלל ועם הרבה דיסטורשן וכו'....,), בלי ללמוד כלום, אבל באמת יש לו מעוף, דמיון וכישרון וזה היה כעין תחביב אז כמובן זה הספיק לו, אם אתה מתכוון להתקדם אח"כ אז מאוד שווה שתיקח כמה שיעורים, בהצלחה!!!!
העיניין שלי שהאודסיטי עושה לי דיליי של כמעט שנייה ולכן הביאו לי קיובס אבל אני מבין שזה מסובך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה