לימודי ראיית חשבון או תואר שני במנה"ע בהתמחות במימון וניהול פיננסי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אודה מאד לעיצה מבעלי.ות נסיון או ידע מקרוב. ממש חסד

אני לאחר חודשים של עבודת שטח רצינית בנוגע להתפתחות מקצועית.
היום בעלת ראשון B.Ed [חנ"מ], מתעסקת בניהול פרויקטים ופיתוח משאבים בעמותה שפועלת בתחום.
[בחירת חנ"מ כמקצוע, היתה ממש אנטי תזה למה שאני, אבל זה כבר נושא נפרד].
יש לי ראש מתמטי חזק וחשיבה אנליטית גבוהה [השתקף גם גם בייעוץ לימודים רציני שעברתי],
ורוצה מאד להמשיך לכיוון מתמטי-ריאלי, שזה ממש ההובי שלי.

היות שכבר יש לי תואר ראשון, הגעתי למסקנה שיהיה בזבוז זמן וכסף, לעשות כפל תואר ראשון [בכלכלה וניהול למשל],
ולכן אחרי בדיקה רצינית יש לי כיון משמעותי ללכת על תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במימון וניהול פיננסי.

מצד שני, הרו"ח אצלינו טוענת שאני 'חייבת' ללמוד ראית חשבון ושזה מתאים לי מאד [כיום מתעסקת הרבה עם דוחו"ת כספיים, מאזני בוחן, תכניות תקציב ועוד] שיש יותר ביקוש, ושהשכר הרבה יותר גבוה.
מצד שלישי - אני מודעת למחיר הגבוה מאד הכרוך בלימודים אלו, תרתי משמע.

מתלבטת מאד מאד.
1. האם אכן הפער כ"כ משמעותי בין המקצועות הנ"ל מבחינת שכר בהנחה שאני נשארת שכירה [ובהנחה שכבר קודמתי].
2. יש מצב שהלימודים לתואר השני בהתמחות הנ"ל חופפים בחלקם ללימודי חשבונאות? [ראיתי שתואר שני בחשבונאות נקרא במקומות מסוימים מימון וניהול פיננסי].

[אציין. שמבחינה תעסוקתית יש לי אופק של התפתחות לדרגים ניהוליים, כך שהתואר במנה"ע לא ב'אויר']

תודה שקראתם עד כאן.
ותודה מראש למתשפים בידע \ בנסיון.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה