התייעצות לימודי תאורת במה- ייעוץ דחוף

• הוסף לסימניות
אחותי לא מחוברת לפורום ורוצה לשאול ממש באופן דחוף:

אני מתעניינת כרגע בלימודי תאורנית במה
אוהבת את התחום של הבמה
השאלה אם זה באמת מקצוע שחסר בשוק?
האם זה עבודה נוחה יחסית?
ואיך מתפרסמים לאחר מכן ומשווקים את עצמך?
והאם זה עבודה מכניסה?

אם משהו יודע לענות לה היא תשמח ממש
וכמובן אעביר לה את התשובות באישי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לעבוד בכזה דבר?
היא בררה שזה חרדי?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לעבוד בכזה דבר?
היא בררה שזה חרדי?
תאורת במה היא בכל ארוע שהוא (מסיבות, הופעות, שמחות בית השואבה לנשים וכו')
בציבור הכללי לוקחים רק בנים. ככה שאין אופציה לעבוד שם.....

בציבור החרדי ב''ה מאוד נכנס שלמרות שאפשר לסמוך על ''עסוק במלאכתו'' עדיף לקחת אישה.
יש נשים שלומדות יסודי ויודעות ממש לבנות את הכל. ויש נשים שבאות להפעלה בשטח.
בדרך כלל המורה שמלמדת דואגת לשווק את התלמידות שלה, אבל לא יודעת אם כולם באמת עושות את זה....

מירי מנקס מפרסמת עכשיו על מסלול מס' 2 שהיא פותחת ומבטיחה עזרה בהשמה.
תבדקו אצלה....

• הוסף לסימניות
תאורת במה היא בכל ארוע שהוא (מסיבות, הופעות, שמחות בית השואבה לנשים וכו')
בציבור הכללי לוקחים רק בנים. ככה שאין אופציה לעבוד שם.....

בציבור החרדי ב''ה מאוד נכנס שלמרות שאפשר לסמוך על ''עסוק במלאכתו'' עדיף לקחת אישה.
יש נשים שלומדות יסודי ויודעות ממש לבנות את הכל. ויש נשים שבאות להפעלה בשטח.
בדרך כלל המורה שמלמדת דואגת לשווק את התלמידות שלה, אבל לא יודעת אם כולם באמת עושות את זה....

מירי מנקס מפרסמת עכשיו על מסלול מס' 2 שהיא פותחת ומבטיחה עזרה בהשמה.
תבדקו אצלה....
אני בכל ההופעות ראיתי גברים חילוניים

• הוסף לסימניות
אני בכל ההופעות ראיתי גברים חילוניים
וב''ה שזה משתנה.
הסאונד כבר ממש תפס, התאורה יחסית חדש ויש פה נישה לכאורה מעולה להכנס לתחום.
אבל אני לא יודעת איך ומה, זה צריך לשאול תאורניות שכבר עובדות.
הייתי בשמחת בית השואבה של אחת הערים החרדיות בארץ וגם התאורנית וגם הסאונדמנית היו בנות...

• הוסף לסימניות
זה לימודים יקרים?
ואיך זה עובד? צריך לקנות ציוד בשביל זה?

• הוסף לסימניות
כמו שהבנתי שאת העבודה הפיזית לסחוב וכו יש גברים בשטח שזה התפקיד שלהם
והעבודה של התאורנית זה מול המחשבים

• הוסף לסימניות
יקר? הבנתי שכשנכנסים לשוק זה מחזיר את ההשקעה. (כמה אלפים)
כבד- לגברים. שום בת לא אמורה לסחוב פנסים כבדים ולתלות אותם על הצוגים....
העבודה היא נקיה מול המחשב, (לא מחשב רגיל, כן?) מחשב של מיידס או חברה נוספת שיש בשוק.לא צריך לקנות ציוד בכלל. יש תוכנה שמתקינים על המחשב ועליה מתרגלים ובונים קיואים (סצנות) לפני הארוע.
כמובן שהמחשב תאורה האמיתי הרבה יותר נח וידידותי לתפעול

אם היא נכנסת עד הסוף, אז יש עבודה מקדימה של לבנות את האירוע מראש ולתכנת את הפנסים. (וכמובן מקבלים יותר כסף...)
אם היא נכנסת לזה יותר בקליל, זה לבוא לארוע באזור השעה לפני שהוא מתחיל ולקבל מתאורן הסבר מפורט על מי מה כמה למה וכו' ולתפעל את העסק בשטח.
אני לא יודעת מחירים וכאלה.
בב''ב יש לימודי תאורה אצל גולדסקול, מירי מנקס, ואולי גם בוולף? אני יודעת שיש להם לא יודעת מה בדיוק.
אגב, הרבה פעמים לומדים את זה ביחד עם טכנאות סאונד.

בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה