אני מודעת שלא קביל, השאלה שלי אם יכול להוריד לי בחלק מהקורסים/ מהמימון.בי איי אקוויולנטי לא עוזר לכלום, - הוא לא קביל בשום מקום,
יש לך את הרצוג, מכללה ירושלים, אונו, מבחר, לכל מקום הבדלים קטנים לפה ולשם.
מה שהכי יהיה טוב כהכנה לתואר שני תרפיה באומנותבמה התואר הראשון שאת רוצה לעשות?
לי היתה הכרה לתואר ראשון במדעים 18 נקודות מבי איי אקויוילנטי שהיה לי בהוראת מתמטיקה (הוכר לי כמדעי החברה).
אני מאמינה שלתואר ראשון מתחומי ההוראה זה יתן יותר.
אני למדתי שם, הלימודים היו בזום. לקח לי סה"כ שנה וסמסטרמישהו שמע על בית ברל-לתואר ראשון?
הביאו לך את התעודה בזמן?אני למדתי שם, הלימודים היו בזום. לקח לי סה"כ שנה וסמסטר
ממליצה
ממש עכשיו סיימתי כך שעדיין לא קיבלתי את התעודה, אבל הבנתי שברגע שמסיימים את כל המטלות הם אמורים לסדר את זה.הביאו לך את התעודה בזמן?
כי מישהי סיפרה שמרחו אותה שם עם התעודה ובגלל זה היא לא יכלה להירשם בזמן לתואר שני.
אם את יכולה להרחיב על זה קצת - אשמח מאדתבדקי גם איזה תואר נותן לך יותר סיכוי להתקבל לתואר שני.
ואת יודעת אולי על כאלה שלמדו שם וקבלו תעודה בזמן/לא?ממש עכשיו סיימתי כך שעדיין לא קיבלתי את התעודה, אבל הבנתי שברגע שמסיימים את כל המטלות הם אמורים לסדר את זה.
אני לא יודעת. אני כן יודעת שלא כולן מתקבלות, אבל אני לא יודעת מהם השיקולים, והאם התואר הראשון הוא חלק מהם.אם את יכולה להרחיב על זה קצת - אשמח מאד
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים