• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מארגן קבוצת גברים ללימודי תואר שני בתרפיה באומנות
יש כרגע קבוצה שמתגבשת, אך בכדי שנוכל לנהל משא ומתן עם המכללות, ולקבל תנאים טובים אנו זקוקים לקבוצה גדולה.
אז אם יש לך תואר ראשון ואתה מתעניין בתואר טיפולי בשילוב אומנות חזותית
תכתוב כאן או תיצור קשר במייל המצורף
כרגע הצפי הוא לתחילת לימודים בשנת תשפ"ז (מתאים גם למי שבאמצע לימודי תואר ראשון )
אדגיש שאין לי שום טובת הנאה מהענין, רק רצון חזק ללמוד משהו שאני מאוד מתחבר אליו
בהצלחה לכולם
i0534111310 גימל קום

• הוסף לסימניות
כן בהחלט!
אנחנו עושים הסטוריה
לראשונה בציבור החרדי, לימודי טיפול באומנות חזותית לחברים בלבד!
יש לי בערך 10 מתענינים ואנחנו במגעים עם כמה מכללות כדי לקבל תנאים הכי טובים

מדובר בשנתים לימודים + שנה סטאז
יום אחד ארוך (12 שעות) ועוד חצי יום התנסות מעשית
זה בהחלט לימודים קשים, אבל בסוף אתה יוצא עם רישיון לטפל
תרפיה באומנות מתאים למי שרוצה לשלב בין יצירתיות לעולם הנפש
בינתיים מי שהכי רציני זה מכללת מבחר..
מאיפה אתה בארץ?

• הוסף לסימניות
תעדכן
זה מעניין אותי

• הוסף לסימניות
היי אשמח לדעת האם יש לך מידע על מקומות לימוד 'תרפיה בבישול' לגברים
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברצוני לדעת האם יש מקום לימוד לאומנות לגברים חרדים וכן לימודי תרפיה למי שאין לו תואר ראשון. (אפילו בלי קבלת תואר, רק לימוד מעשי), תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
צרו איתי קשר
מנסה לעמוs במו"מ מול המכללות
אם לא עכשיו אימתי...
israel21144

• הוסף לסימניות
צריך השלמה ל500 שעות אומנות?
יש היתכנות לשנה הקרובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה