התייעצות לימודי תואר שני ללא תשלום שנתי!

• הוסף לסימניות
יודעת על מקום שניתן ללמוד ניהול מערכות בריאות - תואר שני, בהפרדה?

באונו יש לך את
זה

זה לא בקמפוס החרדי,
אבל שווה לדבר עם היועצת לציבור החרדי (שולי משהו, יש לי את המס שלה איפה שהוא)
על כל הפארא רפואי שם היא אמרה לי למשל שזה תואר שרובו שכולו (ורובה השנים ממש כולו) בנות, באופן טבעי...

אגב, לדעתי
זה
הרבה יותר מענין...
(לך יש תואר ראשון רלוונטי, בניגוד אליי..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באונו יש לך את
זה

זה לא בקמפוס החרדי,
אבל שווה לדבר עם היועצת לציבור החרדי (שולי משהו, יש לי את המס שלה איפה שהוא)
על כל הפארא רפואי שם היא אמרה לי למשל שזה תואר שרובו שכולו (ורובה השנים ממש כולו) בנות, באופן טבעי...

אגב, לדעתי
זה
הרבה יותר מענין...
(לך יש תואר ראשון רלוונטי, בניגוד אליי..)
נראה לי שיהודית לא מתחום השיקום.
והתואר של ניהול מערכות בריאות, נראה לא קל...

• הוסף לסימניות
במבחר יש תואר ראשון במנהל מערכות בריאות, זהו תואר יחסית חדש וממה שידוע לי, כרגע כתואר שני יש רק במקומות לא נפרדים.
אם יש למישהו מה לחדש לי בזה- אשמח.
עייני כאן
1730021956804.png

1730021974083.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה