- הוסף לסימניות
מכללה לא יותר זול מאוניברסיטהתבדקי במבחר
מכללה לא יותר זול מאוניברסיטהתבדקי במבחר
יודעת על מקום שניתן ללמוד ניהול מערכות בריאות - תואר שני, בהפרדה?
תבדקי במבחר
נראה לי שיהודית לא מתחום השיקום.
לא נראה לי דיברו על זהמדובר על תואר מחקרי שהאוניברסיטה מממנת בחלקו
וחלקו המנחה, מגרנטים
ויש גם מלגות פנימיות וחיצוניות. תלוי תכנית ותלוי מחקר
קודם כל צריך שתהיה הצעה כדי לבדוק את הענייןקודם כל צריך שיקבלו אותך...
על זה היתה מונחת השאלהיש לכם תואר ראשון?
לי נראה שכןלא נראה לי דיברו על זה
על זה היתה מונחת השאלה
במבחר יש תואר ראשון במנהל מערכות בריאות, זהו תואר יחסית חדש וממה שידוע לי, כרגע כתואר שני יש רק במקומות לא נפרדים.אין את זה
בדקתי והיא לא רלוונטיתלמה התוכנית הזו תורמת לבעיה? (מלגה? לחוזר בתשובה נגיד זה לא יעזור כנראה. וגם אולי יש התחייבות לסיים את התואר בתקופה מסויימת)
עייני כאןבמבחר יש תואר ראשון במנהל מערכות בריאות, זהו תואר יחסית חדש וממה שידוע לי, כרגע כתואר שני יש רק במקומות לא נפרדים.
אם יש למישהו מה לחדש לי בזה- אשמח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים