כללי לימודי תוכנות גרפיקה בירושלים

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום
איפה אפשר ללמוד את פוטושופ, אילוסטריטור, לצורך העשרה
בירושלים?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות ולומדה

• הוסף לסימניות
סיעור מוחות זה רק לנשים/ נערות, ולא לגברים.
תלוי מה את/ה מחפש/ת.

• הוסף לסימניות
תהיו בבקשה עניינים.
ביקשו מידע על מקומות לימוד בירושלים.
תנו מידע כזה, רוצים לתת ציונים לשבח או לגנאי על המכללות שהוזכרו, אנא עשו זאת דרך הודעות אישיות, ושלא יתפתח כאן זירת פרסום בין מתחרים מי יותר מקצועי וכו'.

לסיכום, מקומות ללימוד גרפיקה בירושלים:
לומדה, סיעור מוחות, אימג', מרכז חרדי להכשרה מקצועית.

(ולמי שלא הבינ/ה.. כבר מחקתי הודעה אחת...:()

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
אני מחפשת לבחורה לצורך העשרה.
כרגע לא למקצוע, האם יש מקום ברמת העשרה? לא יותר מדי קשה?

תודה

• הוסף לסימניות
האם הכוונה להתקדם, או לקבל ידע בסיסי?
אם להתקדם במרכז החרדי להכשרה מקצועית פתחו עכשיו מסלול למתקדמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;645680:
תהיו בבקשה עניינים.
ביקשו מידע על מקומות לימוד בירושלים.
תנו מידע כזה, רוצים לתת ציונים לשבח או לגנאי על המכללות שהוזכרו, אנא עשו זאת דרך הודעות אישיות, ושלא יתפתח כאן זירת פרסום בין מתחרים מי יותר מקצועי וכו'.

לסיכום, מקומות ללימוד גרפיקה בירושלים:
לומדה, סיעור מוחות, אימג', מרכז חרדי להכשרה מקצועית.

(ולמי שלא הבינ/ה.. כבר מחקתי הודעה אחת...:()

מאוד מאכזב....
למה אין ברשימה גם "פרוג"?
אני חולם שיהיה פרוג בירושלים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;645825:
מאוד מאכזב....
למה אין ברשימה גם "פרוג"?
אני חולם שיהיה פרוג בירושלים....
גם אני!!!!!!!!!!!!!:)
ואם זה יעזור שאני אכתוב יותר גדול אז אני מוכנה להשקיע את זה.

• הוסף לסימניות
בסיעור מוחות יש קורס מתחילות, וקורס מתקדמות.
לא מכירה כל כך מקומות אחרים.

בסוף חשון מתחילים הקורסים החדשים

• הוסף לסימניות
לדעתי אם זה לצורך העשרה כדאי ללכת לשיעורים פרטיים ואז המורה המלמד יקלוט את הידיעות שלך וילמד או יוסיף מה שחסר וכך זה פשוט יהיה קצר ולעניין,
(אם יש צורך אני מוכנה לשלוח באישי רשימה של כמה מורות כאלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה