דרוש מידע לימודי תרפיה בבעלי חיים בציבור החרדי, למה אין?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד תרפיה וכבר לנצל את המצב שאני ממש אוהבת בעלי חיים ואת תחום הטיפול, (ואת העובדה שאין כ"כ הרבה מטפלות בציבור החרדי.)
אבל אממה, שאין איפה ללמוד...
ואני שואלת , למה?..
למה טיפול באומנויות יש את מבחר ועוד כמה, ואילו טיפול בבעלי חיים לא קיים מוסד לימודים אחד שמתאים לציבור שלנו,
בגלל שלא מקובל להחזיק בע"ח? בגלל שכולם עם פוביות מבע"ח? מה באמת?
למה אני צריכה ללמוד במקום חילוני כשאני רוצה באמת ובתמים לטפל באנשים מהציבור שלנו בסך הכל שדורשים את הטיפול הזה?
וגם אם תגידו לי נו יאללה לכי תלמדי טיפול באומנות , הכל טוב ויפה אבל למה אני צריכה להוציא עוד אלפי שקלים כדי להשלים שעות באומנות לפני תואר שני באומנות?

ואם קיים מקום אז אשמח לקבל מידע..

• הוסף לסימניות
בעבר שמעתי שיש בחיפה.
לא זוכרת אם זה היה תרפיה בבע"ח או רכיבה טיפולית.
בכל אופן, הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
היתה קבוצה חרדית לפני יותר מעשור במכון מגיד. זה היה מטעם יד אליעזר או משהו. אולי אפשר לפנות אליהם ולנסות לארגן שוב קבוצה חרדית.
אלה לימודי תעודה כך שאי אפשר לעבוד בזה באופן רשמי כמטפלים מטעם משרד החינוך והבריאות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד תרפיה וכבר לנצל את המצב שאני ממש אוהבת בעלי חיים ואת תחום הטיפול, (ואת העובדה שאין כ"כ הרבה מטפלות בציבור החרדי.)
ואני שואלת , למה?..
למה טיפול באומנויות יש את מבחר ועוד כמה, ואילו טיפול בבעלי חיים לא קיים מוסד לימודים אחד שמתאים לציבור שלנו,
למה אני צריכה ללמוד במקום חילוני כשאני רוצה באמת ובתמים לטפל באנשים מהציבור שלנו בסך הכל שדורשים את הטיפול הזה?
וגם אם תגידו לי נו יאללה לכי תלמדי טיפול באומנות , הכל טוב ויפה אבל למה אני צריכה להוציא עוד אלפי שקלים כדי להשלים שעות באומנות לפני תואר שני באומנות?

באמת חבל שיש
אני חיפשתי לבת שלי תרפיה בבע"ח ואמרו לי שיש לזה כ"כ ביקוש
שצריך לחכות שנה לתור פנוי

• הוסף לסימניות
ואני שואלת , למה?..
וגם אם תגידו לי נו יאללה לכי תלמדי טיפול באומנות , הכל טוב ויפה אבל למה אני צריכה להוציא עוד אלפי שקלים כדי להשלים שעות באומנות לפני תואר שני בא

יש לוינגייט קבוצה חרדית ללימודי תרפיה בבע״ח, לימודי תעודה.

אם מעניין אותך גם רכיבה טיפולית, קיים קורס כזה ברטורנו, תעודה מטעם מכון אופק.

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי ביררה גם על לימודים כאלה,
היא כן קיבלה מידע על שלוחה חרדית בירושלים,
אברר לך יותר.

• הוסף לסימניות
יש לי גם חברה שמחפשת איפה ללמוד את זה...
אולי באמת אפשר להקים קבוצה חרדית בתוך מקום שמלמד את זה כבר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טיפול בבעלי חיים הוא לימודי תעודה.
השאלה אם הוא משתווה בשכר העבודה לטיפול באומנות שהוא תואר שני?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד לשמוע תכל'ס
איפה יש תרפיה בבע"ח?
גינון טיפולי יש בכמה סמינרים ולימודים יותר רציניים יש במכללה ירושלים
אשמח לשמוע על תרפיות נוספות
פוטותרפיה, הידרותרפיה וכל מה שיש לכן מידע עליו

• הוסף לסימניות
למי יש מידע??

• הוסף לסימניות
אפשר לארגן קבוצה אולי, למי שרוצה.
פעם עשו קבוצה נפרדת נראה לי במכון מגיד.
איפה לומדים גינון טיפולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה