דרוש מידע לימודי תרפיה בבעלי חיים בציבור החרדי, למה אין?

• הוסף לסימניות
אפשר לארגן קבוצה אולי, למי שרוצה.
פעם עשו קבוצה נפרדת נראה לי במכון מגיד.
איפה לומדים גינון טיפולי?
איך מארגנים? איפה? דרך מי?
גינון טיפולי יש במכללה ירושלים

• הוסף לסימניות
אם זה לימודי תעודה, אולי כן עדיף לעשות תואר בטיפול באומנות ורק אח"כ קורס תרפיה בבע"ח.
ייתן בסיס מקצועי נכון ורחב יותר.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לפנות לצ'ישינסקי, שיפתחו.
@a.r. הוא מהשווק שם, יוכל לתת מידע?

• הוסף לסימניות
אם זה לימודי תעודה, אולי כן עדיף לעשות תואר בטיפול באומנות ורק אח"כ קורס תרפיה בבע"ח.
ייתן בסיס מקצועי נכון ורחב יותר.
למי שיש תואר בתחום הטיפולי או החינוכי
יש מקום חרדי ללמוד?

• הוסף לסימניות
הידרותרפיה ועוד תרפיות למינהם יש בוינגייט ויש להם שלוחה חרדית - כושרגייט בבני ברק ובירושלים.
תרפיה בביה" יש בסמינר החדש. לימודים ממש ברמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הידרותרפיה ועוד תרפיות למינהם יש בוינגייט ויש להם שלוחה חרדית - כושרגייט בבני ברק ובירושלים.
תרפיה בביה" יש בסמינר החדש. לימודים ממש ברמה.
טלפון? אתר? משהו?

• הוסף לסימניות
טלפון? אתר? משהו?
unnamed (2).jpg

• הוסף לסימניות
בלתק,
מוסיפה עוד נקודה לכאב שלך, למה תרפיות בכללי שכ"כ הולכות בציבור החרדי, יש רק במבחר?
יש לזה ביקוש לא נורמלי, ומבחר לא עומדים בעומס, גם הרצוג שהחליטו סוף סוף לשאת בנטל ולפתוח תרפיה באומנות, הקבוצה שלהם לשנה הזו נסגר רישום מזממממן,
זה מגביל וחונק שרק מכללה אחת מתעסקת עם זה...

• הוסף לסימניות
בלתק,
מוסיפה עוד נקודה לכאב שלך, למה תרפיות בכללי שכ"כ הולכות בציבור החרדי, יש רק במבחר?
יש לזה ביקוש לא נורמלי, ומבחר לא עומדים בעומס, גם הרצוג שהחליטו סוף סוף לשאת בנטל ולפתוח תרפיה באומנות, הקבוצה שלהם לשנה הזו נסגר רישום מזממממן,
מיכללת תילתן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלתק,
מצאת מקום?
אני באותה דילמה..

• הוסף לסימניות
טיפול בבעח יש בחדש
טיפול בגינון יש בישן

השאלה אם התעודות מוכרות ואיפה עובדים בזה אחר כך. מישהי יודעת

בנוסף
אני מחפשת טיפול במוזיקה... האם יש באחד הסמינרים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד תרפיה וכבר לנצל את המצב שאני ממש אוהבת בעלי חיים ואת תחום הטיפול, (ואת העובדה שאין כ"כ הרבה מטפלות בציבור החרדי.)
אבל אממה, שאין איפה ללמוד...
ואני שואלת , למה?..
למה טיפול באומנויות יש את מבחר ועוד כמה, ואילו טיפול בבעלי חיים לא קיים מוסד לימודים אחד שמתאים לציבור שלנו,
בגלל שלא מקובל להחזיק בע"ח? בגלל שכולם עם פוביות מבע"ח? מה באמת?
למה אני צריכה ללמוד במקום חילוני כשאני רוצה באמת ובתמים לטפל באנשים מהציבור שלנו בסך הכל שדורשים את הטיפול הזה?
וגם אם תגידו לי נו יאללה לכי תלמדי טיפול באומנות , הכל טוב ויפה אבל למה אני צריכה להוציא עוד אלפי שקלים כדי להשלים שעות באומנות לפני תואר שני באומנות?

ואם קיים מקום אז אשמח לקבל מידע..
איפה אפשר ללמוד תרפיה באומנות מקום חרדי.?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד לשמוע תכל'ס
איפה יש תרפיה בבע"ח?
גינון טיפולי יש בכמה סמינרים ולימודים יותר רציניים יש במכללה ירושלים
אשמח לשמוע על תרפיות נוספות
פוטותרפיה, הידרותרפיה וכל מה שיש לכן מידע עליו
הידותרפיה יש בכושר גייט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה