לימוד איור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם וברכות למנהלת החדשה pr
כהמשך לאשכול זה פתחתי אשכול משלי
אני גרפיקאית 3 שנים ומאוד מתחברת לאיורים שמעלים לכאן כמו מוטי הלר, pr, דבורה בנדיקט ועוד
אני חולמת לאייר ספרי ילדים
באיזה תוכנות משתמשים? כמה זמן הלימודים? צריכים לדעת ציור וגרפיקה? קודם מאיירים ש"ל ואח"כ צובעים בפנים? איך כל זה עובד?
אני אוהבת ליצור דברים וויקטורים באילוסטרייטור ובכ"ז רואה שאיורי פנים צריכים תוכנה אחרת
מחכה שתחכימו אותי בנושא
תודה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון, לשם שבירת המיתוס הרווח ברחובות, המחשב לא יודע לצייר :eek:

את מציירת ידנית? אם כן, הגיוני שאת מתאימה למקצוע
אם תרצי תעלי ציורים שלך והחברה כאן יתנו לך חו"ד אם כדאי לך להשקיע או לא...

הצלוח'ס

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת ציור בכלל
בגרפיקה לא צריכים לדעת ציור כדי לעצב לכן אני שואלת אם כאן כן צריך
אם צריך אני פורשת

• הוסף לסימניות
הציור במחשב הוא "ציור" כפשוטו.
במקום לצייר עם עפרון/ צבע/ מכחול, מציירים עם עט גרפי.
לא לוחצים על כפתורים מסוימים ויוצא ציור.

• הוסף לסימניות
נו, זה לא דומה לאילוסטרייטור שאני מציירת ויוצרת דברים?
ברור שהמחשב לא מצייר

• הוסף לסימניות
תדמייני שולחן שעליו מונח דף ועפרון.
את יכולה לצייר עכשיו? להוציא עבודה?
עכשיו תדמייני שולחן בגודל אינסופי, עם מאות סוגי עפרונות, אלפי עטים, אייר בראשים מכל הסוגים שהמציא האדם, מכחולים לאלפיהם, צבעים אין ספור מכל הסוגים אי פעם ודפים שלא דמיינו עליהם אבותינו.

עכשיו את יכולה לצייר? להוציא עבודה?

ציור במחשב הוא רק הרחבה של כלי השימוש. דרוש ידע בסיסי בציור.
לפרוג יש קורס שעושה רושם שהוא מקדם מאוד, אפילו מתחילים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=211585

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1746234:
נו, זה לא דומה לאילוסטרייטור שאני מציירת ויוצרת דברים?
ברור שהמחשב לא מצייר

בעיקרון זה ממש לא דומה לאילוס' זה כמו פוטושופ
לצייר בפוטושופ פרצופ או כל דבר אחר, את יודעת? הרבה ציירים משתמשים בפוטושופ כתוכנת הציור שלהם, או בתוכנות אחרות שעובדות על אותו עיקרון פוטושופי - עם שינויים לכאן ולכאן.

זה הרעיון...

• הוסף לסימניות
אני חושב שתקחי את מה שאת טובה בו ותעשי אותו עד הסוף... במציאות מגשימים מציאות ובחלומות מגשימים... חלומות. אם את יודעת לצייר, אפילו חושדת בספק קל שיש לך כשרון ציור כלשהו, תבדקי אותו ותפתחי אותו. אם את יודעת לעצב, כנ"ל.
פגשתי פעם מישהו שתמיד ניסה לצייר, ולא הצליח להוציא משהו ראוי. עד שהוא גילה את הציור הדיגיטלי. קנה מחשב ב14,000 ש"ח, לוח דיגיטלי ב18,000, תוכנות פוטשופ ומנגה ומיה וזיברש ו... וגילה להפתעתו שהוא עדיין לא מצליח לצייר.
מצד שני, יש כמה ציירים גדולים, מוכרים מאד, שמוצאים ציורים מדהימים במנימיום עזרה ממוחשבת, בכלים מיושנים ופשוטים....
תתחילי עם עיפרון... נשמח לראות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1746696:
אני חושב שתקחי את מה שאת טובה בו ותעשי אותו עד הסוף... במציאות מגשימים מציאות ובחלומות מגשימים... חלומות. אם את יודעת לצייר, אפילו חושדת בספק קל שיש לך כשרון ציור כלשהו, תבדקי אותו ותפתחי אותו. אם את יודעת לעצב, כנ"ל.
פגשתי פעם מישהו שתמיד ניסה לצייר, ולא הצליח להוציא משהו ראוי. עד שהוא גילה את הציור הדיגיטלי. קנה מחשב ב14,000 ש"ח, לוח דיגיטלי ב18,000, תוכנות פוטשופ ומנגה ומיה וזיברש ו... וגילה להפתעתו שהוא עדיין לא מצליח לצייר.
מצד שני, יש כמה ציירים גדולים, מוכרים מאד, שמוצאים ציורים מדהימים במנימיום עזרה ממוחשבת, בכלים מיושנים ופשוטים....
תתחילי עם עיפרון... נשמח לראות.
זהו שאני לא יודעת ציור ומצד שני מאוד אוהבת אומנות ומלאכת יד וסריגה, בסוכה שלי בקושי רואים את הסדינים, הכל עבודה עצמית עם דברים תלת מימדיים
מה שכן, לבת שלי יש את זה ושלחתי אותה לחוג לפתח את כשרונותיה והיא מציירת מדהים!
מעניין מאיפה ירשה את הכשרון כי גם בעלי לא יודע לצייר
הגשמתי הרבה חלומות שלא חשבתי אי פעם שיהיו במציאות
בקיצור, נמשיך להתמוגג מהציורים ולהשקיע בגרפיקה ועיצוב שמשתפרים מעבודה לעבודה

• הוסף לסימניות
מכירים את הבדיחה על ההוא ששאלו אותו, אתה יודע לנגן בכינור?
לא יודע, הוא ענה, אולי. אף פעם לא ניסיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה