מידע שימושי לימוד איפור

• הוסף לסימניות
איפה מומלץ ללמוד איפור?
באזור בני ברק /ירושלים?
מקום מוסמך ומקצועי
{אגב מישהיא למדה אצל בועז שטיין?}

• הוסף לסימניות
ואיי שווה לך ללמוד במור ביוטי בבני ברק בהנהלת מרגלית יעקובוביץ
אני למדתי אצלה ואני מרוצהההההה עד הגג
הלימודים ברמה גבוהה ומשתמשים שם בכל מותגי האיפורררר הכי טובים שיש בשוק (רובם מחול ) קיצור ממש ממש ממליצהה לך

• הוסף לסימניות
כן שמעתי הרבה המלצות אכן
יש רק קורסי אחה"צ?

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל בועז שטיין, לא אצלו ממש, אלא תלמידה שלו
כל המוצרים היו של החברה שלו

אני לא עובדת בתחום, למדתי את זה כתחביב, אבל רובם ככולם למדו את זה כמקצוע,
בסוף הקורס קיבלנו תעודה מוכרת לפי משרד הכלכלה

• הוסף לסימניות
עדה לזורגן
אליפות!!!
ומזוודה עם כל המוצרים שלה, שהם מעולים

• הוסף לסימניות
ואיי שווה לך ללמוד במור ביוטי בבני ברק בהנהלת מרגלית יעקובוביץ
אני למדתי אצלה ואני מרוצהההההה עד הגג
הלימודים ברמה גבוהה ומשתמשים שם בכל מותגי האיפורררר הכי טובים שיש בשוק (רובם מחול ) קיצור ממש ממש ממליצהה לך
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
אני ממלימה על חוי חפץ בבית שמש ממש ממש טובה אם את רוצה אני יכולה לעזור לך בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה