מידע שימושי לימוד אנגלית בטלפון- ג'רוזסלם פוסט. אנא חוכמתכם!

• הוסף לסימניות
שוחחתי עם חברת גרוסלם פוסט. הם מלמדים אנגלית דרך הטלפון. לבעלי רקע בסיסי, לפחות.
שאיפתי להגיע ליכולת כלשהי של דיבור וניהול שיחה באנגלית, ולכאורה זהו הפתרון הטוב ביותר. מורה פרטי, בטלפון, מקשיב ומתקן את המבטא.

אממה? התמחור שלהם- הזוי. (כל שיעור רבע שעה, ומחירו ב50-60 ש"ח..)

האם יש לכם, גולשי פרוג- רעיונות טובים יותר?
קלטות, ספרים, תוכנות- לא באים בחשבון. נדרש מורה חי וקיים שיודע לתת קונטרה ולתקן שגיאות בהגיה ובמבטא.

• הוסף לסימניות
למצוא חבר דובר אנגלית ולערוך איתו שעה קבועה עם הסכם כספי.
אני עשיתי את גרוסלם פוסט, היה נחמד, עזר רק במעט.
רבע שעה זה די קצר בשביל לקלוט משהו שוטף
@זה אני
יעזור לי מאוד פרטים נוספים.
כמה שיעורים לקחתם בג'רוסלם?
ומנסיונכם- כמה זמן להקדיש לנושא כל יום (לא פחות מידי ולא יותר מידי)?
ומהו מחיר הגון לשלם לחבר -שאיננו מורה לאנגלית במקצועו-על כך? אינני מחפש טובות.

• הוסף לסימניות
ב"ה

פעם היה לי טלפון של לימוד אנגלית בטלפון בחינם
ונאבד לי הטלפון

• הוסף לסימניות
בגרוסלם לקחתי 50 שיעורים.
3 פעמים בשבוע.
כמו שכתבתי היה נחמד, אבל לא הביא אותי לתוצאה שחלמתי.
לכן-
אני מדברת עם חברות פעמיים בשבוע חצי שעה, על חוויות משותפות וכד' ומשלמת 20 ש"ח לשעה.

• הוסף לסימניות
אם הולכים על הגרוסלם פוסט, לבקש מורה קבוע במועד קבוע. יוצא יעיל הרבה יותר ממורים מזדמנים.

• הוסף לסימניות
ב"ה

פעם היה לי טלפון של לימוד אנגלית בטלפון בחינם
ונאבד לי הטלפון
גם לי פעם היה את המספר, היה מאוד תועלתי
זה קו של יומת המשיח, יש כאן כמה ניקים שעובדים שם, אולי יוכלו לעזור ולהביא מס' עדכני.
הוא למשל @ivr

• הוסף לסימניות
אני למדתי אנגלית
שעה וחצי בשבוע, במקום מפגש עם מורה
נחסכו לי הרבה מאד שאלות בעברית בגלל תנועות הידיים ושפת הגוף שהסבירה מה שהמילים שלא הכרתי לא הצליחו להסביר לי
נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
גם לי פעם היה את המספר, היה מאוד תועלתי
זה קו של יומת המשיח, יש כאן כמה ניקים שעובדים שם, אולי יוכלו לעזור ולהביא מס' עדכני.
הוא למשל @ivr

בעיקרון בכל קו ווצאפ שאתם מחוברים
תקישו 8 - 5# - 6 ותגיעו לקו הזה
אצלי משום מה הוא לא נכנס
אשמח אם מישהו יעדכן אותי שזה עובד לו

• הוסף לסימניות
שוחחתי עם חברת גרוסלם פוסט. הם מלמדים אנגלית דרך הטלפון. לבעלי רקע בסיסי, לפחות.
שאיפתי להגיע ליכולת כלשהי של דיבור וניהול שיחה באנגלית, ולכאורה זהו הפתרון הטוב ביותר. מורה פרטי, בטלפון, מקשיב ומתקן את המבטא.

אממה? התמחור שלהם- הזוי. (כל שיעור רבע שעה, ומחירו ב50-60 ש"ח..)

האם יש לכם, גולשי פרוג- רעיונות טובים יותר?
קלטות, ספרים, תוכנות- לא באים בחשבון. נדרש מורה חי וקיים שיודע לתת קונטרה ולתקן שגיאות בהגיה ובמבטא.
תנסה את זה
http://www.no-english.com/Default.asp?sType=0&PageId=45681

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שמפעיל קו של דיבור אנגלית בטלפון, מאוד יעיל ומאוד שימושי, בשיטה מאוד חכמה, יש גם מורים מנחים.
כרגע אני יודעת שזה בהרצה, אז יש מצב שזה עדיין חינם, אני לא בטוחה
אבל נסו לשאול אותו.
אישית אני מכירה שניים שפשוט מדברים היום אנגלית שוטפת מזה.
כרגע הפיילוט לגברים, אני מחכה שיהיה גם לנשים, אני בהמתנה שם.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה משהו עתיק...
מעוניינת בשיפור אנגלית מדוברת דרך הטלפון, מישהו מכיר חוץ מהג'רוזלם משהו נוסף מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה