דרוש מידע לימוד אנגלית - הדרך האפקטיבית?

• הוסף לסימניות
שלום. אני רוצה להתייעץ.
מה הדרך האפקטיבית, הנוחה והקלה ביותר ללימוד אנגלית לגברים מעל גיל 20 שלא יודעים כמעט את השפה מלבד מילים בודדות (כמובן שלקרוא ולכתוב יודעים אך בלי להבין)?
@גלגל הצבעים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד רוצה ללמוד אנגלית ומצד שני מתעצל ולא מצליח להגיע לזה ולהתמיד, אשמח לטיפים ולמידע שלכם.
תודה

• הוסף לסימניות
שלום. אני רוצה להתייעץ.
מה הדרך האפקטיבית, הנוחה והקלה ביותר ללימוד אנגלית לגברים מעל גיל 20 שלא יודעים כמעט את השפה מלבד מילים בודדות (כמובן שלקרוא ולכתוב יודעים אך בלי להבין)?
בתור מי שהיה במקום הזה,
צר לי,
אין פתרון קסמים,

כדי לדעת אנגלית, צריך
יום אחרי יום אחרי יום לקרוא דווקא באנגלית, לשמוע סרטונים באנגלית (בלי תרגום לעברית), לשוחח (אם אפשר) באנגלית.
לשבור את השינים והעינים באנגלית, שוב ושוב ושוב.

אני מאוד מאוד רוצה ללמוד אנגלית ומצד שני מתעצל ולא מצליח להגיע לזה ולהתמיד, אשמח לטיפים ולמידע שלכם.
פתרון אפשרי זה ללמוד אנגלית דרך דברים שמענינים אותך,
למשל הרבה מהאנגלית שלי זה דרך אינספור הרצאות סרטונים ודקומינטציות בתחום התכנות (שענינו אותי בגלל התכנות והאנגלית היתה בנוס).

• הוסף לסימניות
בתור מי שהיה במקום הזה,
צר לי,
אין פתרון קסמים,

כדי לדעת אנגלית, צריך
יום אחרי יום אחרי יום לקרוא דווקא באנגלית, לשמוע סרטונים באנגלית (בלי תרגום לעברית), לשוחח (אם אפשר) באנגלית.
לשבור את השינים והעינים באנגלית, שוב ושוב ושוב.

פתרון אפשרי זה ללמוד אנגלית דרך דברים שמענינים אותך,
למשל הרבה מהאנגלית שלי זה דרך אינספור הרצאות סרטונים ודקומינטציות בתחום התכנות (שענינו אותי בגלל התכנות והאנגלית היתה בנוס).
אני במצב שיודע רק לקרוא ולכתוב וגם זה רק 70 אחוז, לא מבין בכלל את המילים, אז אין לי מה לדבר או לשמוע כי אני עוד לא מבין כלום, צריך ללמוד ואז לתרגל, השאלה מה הדרך ( או אצל מי, מורה/מכון וכו') הכי קלה, הכי לא אפורה ומעייפת כדי שאוכל להתמיד, והכי אפיקטיבית ללמוד את הבסיס?
ואגב, איך האנגלית שלך כיום ותוך כמה זמן הגעת לאן שהגעת?

• הוסף לסימניות
אני במצב שיודע רק לקרוא ולכתוב וגם זה רק 70 אחוז, לא מבין בכלל את המילים, אז אין לי מה לדבר או לשמוע כי אני עוד לא מבין כלום, צריך ללמוד ואז לתרגל, השאלה מה הדרך ( או אצל מי, מורה/מכון וכו') הכי קלה, הכי לא אפורה ומעייפת כדי שאוכל להתמיד, והכי אפיקטיבית ללמוד את הבסיס?
אני חושב שהעיקר זה ללמוד והתמיד בכך, איך ואצל מי זה משני כל עוד שממשיכים ללמוד.
ואין לי כל כך המלצה לדרך סלולה ואפקטיבית.
אני בהתחלה התחלתי עם ספרי לימוד אנגלית לילדים.
עוד דבר לקרוא בכל כל מילה (ולא רק בעינים) עוזר מאוד לזכור אותה לטווח ארוך.
ואגב, איך האנגלית שלך כיום.
בקריאה,קראתי כבר כמה וכמה ספרים מלאים באנגלית (אני קורא בקינדל וכשיש מילה שאני לא מבין אני מתרגם אותה)
בשמיעה אני גם סבבה בשמיעת הרצאות (בפרט בתחום שלי פחות בתחומים אחרים).
בדיבור פחות יוצא לי עם מי לתרגל, שיחה בסיסית אני יכול לדבר. אבל זה הקטע שאני הכי פחות תרגלתי.
ותוך כמה זמן הגעת לאן שהגעת?
6 שנים.

• הוסף לסימניות
שואל את הציבור:
כמה זמן להערכתכם ניתן להגיע ממצב של קריאה בסיסית לשליטה מלאה בשפה?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה?
כי אני אין לי הרבה זמן ואני צריך לדעת אנגלית
וסתם ככה איך זה שאנשים שלא למדו בחייהם אנגלית פתאום יודעים אנגלית ופשוט תפסו את זה
אני מכיר כמה אנשים כאלו אחד עבר לגור בארה"ב ותפש את זה מהסביבה ואחד גר פה והוא יודע היום מצויין

• הוסף לסימניות
שואל את הציבור:
כמה זמן להערכתכם ניתן להגיע ממצב של קריאה בסיסית לשליטה מלאה בשפה?
גם אני מצטרף לשאלה?
וסתם ככה איך זה שאנשים שלא למדו בחייהם אנגלית פתאום יודעים אנגלית ופשוט תפסו את זה
אני מכיר כמה אנשים כאלו אחד עבר לגור בארה"ב ותפש את זה מהסביבה ואחד גר פה והוא יודע היום מצויין
זה שאלה מאוד מכשילה כי זה תלוי כמה משקיעים וחוץ מזה לא כל אדם הוא מהיר קליטה כמו אדם אחר
אבל לפי דעתי ממצב של קריאה בסיסית אם משקיעים כל יום ולומדים ממש הכל, קריאה, דיבור עם אנשים,כתיבה,וכולי זה מינימום שנתיים להגיע לשליטה מלאה (במצב קלאסי)

• הוסף לסימניות
מכירים מורה שיכול לקחת דובר אנגלית בסיסית אל מצב שידבר אנגלית פרפקט?
או לחילופין דוברי שפת אם שניתן לשוחח ולתרגל איתם.
תודה

• הוסף לסימניות
תודה
לדעתי, הדרך הטובה ביותר להרחבת אוצר מילים ראשוני באנגלית היא קריאת ספרי ילדים עם תרגום למילים קשות (כמו אלו של הוצאת עופרים). בנוסף, אפשר לתרגם שירים אהובים מאנגלית כדי להיחשף למילים חדשות.
לאחר שלומדים כ-1,000 מילים בסיסיות, מתחילה העבודה האמיתית – התמדה ואימון מתמשך. אם המטרה היא גם לדבר באנגלית, אין דרך ללמוד זאת מלבד לתרגל דיבור בפועל. זהו החלק המאתגר ביותר, אלא אם כן מבצעים רילוקיישן למדינה דוברת אנגלית.

יש גם שיעורים נחמדים באנגלית באתר אשכולות.

בכל מקרה בלי התמדה, אי אפשר להגיע לכלום.

• הוסף לסימניות
לדעתי, הדרך הטובה ביותר להרחבת אוצר מילים ראשוני באנגלית היא קריאת ספרי ילדים עם תרגום למילים קשות (כמו אלו של הוצאת עופרים). בנוסף, אפשר לתרגם שירים אהובים מאנגלית כדי להיחשף למילים חדשות.
לאחר שלומדים כ-1,000 מילים בסיסיות, מתחילה העבודה האמיתית – התמדה ואימון מתמשך. אם המטרה היא גם לדבר באנגלית, אין דרך ללמוד זאת מלבד לתרגל דיבור בפועל. זהו החלק המאתגר ביותר, אלא אם כן מבצעים רילוקיישן למדינה דוברת אנגלית.

יש גם שיעורים נחמדים באנגלית באתר אשכולות.

בכל מקרה בלי התמדה, אי אפשר להגיע לכלום.
אני לומד אנגלית באופן עצמאי כבר תקופה די ארוכה , אני מסכים אם מה שכתבת אבל לקרוא לבד לא עוזר לקרוא בהגייה הנכונה כלל
וגם אם אתה יודע את כללי ההגיה זה לא תמיד כמו שכתוב, אחרי שלמדתם מילה מסוימת תבדקו עם חבר דובר אנגלית או עם גוגל טרנסלייט האם אתם אומרים את המילה נכון

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה?
אני אישית למדתי בספיץ מ0 לרמה בסיסית תוף מספר חדשים
ממליץ מאוד

• הוסף לסימניות
לדעתי, כדי לדעת אנגלית טוב צריך קודם ללמוד אוצר מילים די טוב ואחר כך להתמקד בדיבור. ותוכ זה מרחיבים את המאגר של המילים באנגלית.
יש את I-FAL שם יש קורסים באנגלית עם מורה פרטי דרך זום ( המורים מהפיליפינים)
אותי זה מקדם מאד, תו"כ דיבור מכירים מילים חדשות, מדברים יותר שוטף, שמים לב לדקדוק של המורה

• הוסף לסימניות
אני יודע אנגלית בסיסית
.
יש לי לכאורה 1000 מילים ואפילו הרבה יותר.
למדתי ומכיר את רוב ככל כללי וחוקי האנגלית והדקדוק.
אבל מרגיש תקוע כרגע בנקודות הבאות:

צריך שיפור גדול מאוד בלהבין ולזהות דיבור של פרטנר דובר אנגלית, גם מילים מוכרות, אני צריך לחדד את שריר הזבזיהוי בראש למילים ומשפטים באנגלית שאני שומע.

שיפור ותרגול בלדבר זורם.

חושב שהפתרון לזה, זה רק ל-ד-ב-ר.

נסיתי כל מיני קטעי שמע באנגלית וזה לא קידם אותי כי אני צריך מישהו שיתאים את הדיבור אליי.

ניסתי זומים עם מורים מהעולם זה גם לא הלך.

אני זקוק או למורה שיוכל גם לדבר איתי וגם ללטש וללמד אותי עוד מלא כללים ונקודות שיש מן הסתם.

או למצוא בן אדם שדובר אנגלית ויודע עברית שאני אוכל להיפגש איתו ופשוט לדבר ולשמוע. וכך לקדם גם את השמיעה וגם את הדיבור.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות טובה לכלל המשתמשים לעלות קישור לאשכולות קורס אנגלית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי הם לא יודעים עברית...
:censored:
וברצינות, זה הענין, לשבור את השיניים, שלא תהיה לך אופציה לעבור לעברית, אתה חייב שהמורה יבין מה שאמרת.
בהתחלה יש מלאאא שגיאות אבל לאט לאט מתחילים להתרגל לרעיון שאין לך ברירה אלא לדבר עד סוף השיעור (אפילו גיבובי שטויות ). זה לימוד.

• הוסף לסימניות
בזום קשה בעיקר כי יש לי קושי מאוד גדול להבין בשמיעה. וגם אני חושב אפקטיבי יותר לדבר פנים מול פנים לראות את השפתיים ולשמוע באופן ברור.
דבר נוסף, לגבי הודו, אני מעדיף אמריקאים ובוודאי דוברי שפת אם שמכירים את הניואנסים כדוברי שפת אם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה