דרוש מידע לימוד אנגלית לבנים

• הוסף לסימניות
לאור חופשת הקורונה הארוכה, אני מחפשת לימוד אנגלית לבנים המשתעממים בבית, האם יש לכם רעיון/ מידע משהו שמתאים לבחורי ישיבה צעירים, לא דרך הרשת, אלא אם כן זה משהו שאני יכולה להוריד להם למחשב, לא רוצה שהם יהיו חשופים לרשת בשום צורה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אין לי איך לעזור לך אבל אולי יש לך איך לעזור לי
איך אפשר ללמד בנות אוצר מילים באנגלית על ידי מה?

• הוסף לסימניות
ישנה תוכנה נחמדה אך היא עולה כסף
לימוד אנגלית
אני מאוד מרוצה ממנה
היא מתחילה ממש מההתחלה עד שלבים מתקדמים ממש
(התוכנה בממשק קצת ישן אך היא עושה את העבודה היטב)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אשמח להמלצה על לימוד אנגלית נחמד לילד בן 8-9, גם אם זה אתר נקי וזורם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישנה תוכנה נחמדה אך היא עולה כסף
לימוד אנגלית
אני מאוד מרוצה ממנה
היא מתחילה ממש מההתחלה עד שלבים מתקדמים ממש
(התוכנה בממשק קצת ישן אך היא עושה את העבודה היטב)
סליחה על ההקפצה
מאיזה גיל מתאימה התוכנה למתחילים? (בנים)
יש אפשרות להתנסות?
אפשר להשתמש באותו בית לכמה ילדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה