דרוש מידע לימוד אנגלית לחרדים

• הוסף לסימניות
בדקתי, חקרתי, חיפשתי, איפה יכול אברך ממוצע ללמוד אנגלית? נו, ולמה אברך צריך ללמוד אנגלית..? תשובה. הנידון הוא לא האם צריך או לא. אני אישית מכיר כמה וכמה אברכים שרוצים ללמוד אנגלית אם בשביל לעבוד כמה שעות ביום ולהתפרנס, אם בשביל סקרנות והרגשת בור ומנותק. אבל בבקשה! אל תיכנסו לנושא האידיאולוגי זה לא המקום. יש באינטרנט הרבה אתרים ללימוד אנגלית אבל זה לא מתאים לכולם, אני מדבר על אברכים שאין להם מחשב בבית והם יושבים בחדר מחשבים ומנסים לפענח את האותיות שבמקלדת. לא קיים קורסים בנושא?! אז אולי מישהו ירים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
לגבי מרכז כיוון נראה לי שמה שהם מפרסמים זה פשוט חומר מילוי לאתר, כי אני נרשמתי לשני קורסים של אנגלית ויישומי מחשב מישהו יצר איתי קשר ושלח לי במייל מבחן להתאמת רמת הידע על שני הנושאים, מאז עברו 3 חודשים ולא קיבלתי שום תגובה

• הוסף לסימניות
דרך אגב, אני חושב שיישומי מחשב זה דבר הרבה יותר נחוץ מאנגלית. זה דבר שכל מחפש עובדים שני דורש את זה. הייתי משנה את שם הנושא. יש צימאון גדול לדברים האלה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לגבי מרכז כיוון נראה לי שמה שהם מפרסמים זה פשוט חומר מילוי לאתר, כי אני נרשמתי לשני קורסים של אנגלית ויישומי מחשב מישהו יצר איתי קשר ושלח לי במייל מבחן להתאמת רמת הידע על שני הנושאים, מאז עברו 3 חודשים ולא קיבלתי שום תגובה
תיצור איתם קשר כי לפני כמה שבועות התחיל קורס ואחרי חנוכה כנראה מתחיל עוד קורס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה