יש לכם המלצות על מקום מוצלח בירושלים?
C clip משתמש צעיר עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 27/8/15 הוסף לסימניות #1 יש לכם המלצות על מקום מוצלח בירושלים?
BRO צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עריכה והפקת סרטים 27/8/15 הוסף לסימניות #3 אני מלמדת פרטי בבני ברק, ויש לי תלמידות מכל רחבי הארץ: ירושלים, קרית ספר, ערד, צפת ועוד... אם תרצי פרטים תוכלי לפנות באישי.
אני מלמדת פרטי בבני ברק, ויש לי תלמידות מכל רחבי הארץ: ירושלים, קרית ספר, ערד, צפת ועוד... אם תרצי פרטים תוכלי לפנות באישי.
ז זהבי סגל משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 27/8/15 הוסף לסימניות #4 ממליצה על ברוריה פלקסר זו שכתבה מעלי.
צ ציפי פרידמן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 28/8/15 הוסף לסימניות #5 לומדת אצלה... וממליצה!
נעמי קרלינסקי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 28/8/15 הוסף לסימניות #6 בלון מהפורום........ לא צריכה המלצות-----
ש שררר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה תורנית 28/8/15 הוסף לסימניות #7 מקום רשמי ? סיעור מוחות אליפות !!!!
V vision משתמש פעיל עיצוב גרפי 29/8/15 הוסף לסימניות #8 סיעור מוחות מומלץ גם ללימודי אפטר מתקדם למי שכבר יודע אפטר ורוצה להגיע לרמת על??
ש שררר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה תורנית 29/8/15 הוסף לסימניות #9 בוודאי
C clip משתמש צעיר עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 30/8/15 הוסף לסימניות #10 נראה לי שלקבוצה יש יותר יתרונות, תקנו אותי אם אני טועה
S some משתמש פעיל עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 30/8/15 הוסף לסימניות #11 מצטרפת להמלצה על סיעור מוחות! משם תגיעי רחוק!!!!!!!! בהחלט יש מעלה בקבוצה, אבל יחד עם זה גם חסרון, לעומת יחידי שהוא מעלה בפני עצמה עם החיסרון...
מצטרפת להמלצה על סיעור מוחות! משם תגיעי רחוק!!!!!!!! בהחלט יש מעלה בקבוצה, אבל יחד עם זה גם חסרון, לעומת יחידי שהוא מעלה בפני עצמה עם החיסרון...
ש שררר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה תורנית 30/8/15 הוסף לסימניות #13 אני גם רוצה לברר על אימג, כי סיעור מוחות זה שנה ,איך הם (והמחיר שלהם������)
ה הזברה הסגולה משתמש רשום עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד 30/8/15 הוסף לסימניות #14 לא ידוע לי שבאימג' מלמדים מולטימדיה.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת