כללי לימוד בפרוג מסלול גראפיקה

• הוסף לסימניות
זה מזמן שאני עוסק בתחום הגראפיקה אבל זה היגע לי לבד חוש...
אבל כעת בא ללמוד מקצוע זה יותר מסודר ולדעת יותר דברים

הציעו לי מפרוג כבר פעמיים אבל הבעיה שלי שאני לא יודע כמעט אות אחת באנגלית
לפי כמה שהבנתי הלימודים על תוכנות באנגלית, הם טוענים שזה יבוא לי אם הזמן היות שאני מתעסק הרבה בזה

אבל חבל לי להשקיע כ"כ הרבה כסף אם אני לא יודע אנגלית.

אשמח לקבל את חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
האם אתה קולט וזוכר דברים על ידי ראיה חזותית?

אם כן, אתה לא חייב ממש לדעת אנגלית. מספיק ידע ב-ABC וידע איך לקרוא, ואת היתר תוכל לזכור - כי תזכור את הצורה בו זה מופיע/מעומד/מעוצב וכו'.

ולמרות זאת, כדאי, עם הזמן, להשקיע במינימום ידע אנגלית. לא שאני בעד שפת העמים הזאת, אבל היום זאת השפה הבינלאומית, ואיספור דברים מתנהלים על גבי פלטפורמת השפה הזאת.

• הוסף לסימניות
אני היתי בדיוק באותו מצב כמוך ידעתי רק את האותיות באנגלית וגם לא הכל ב"ה אני היום לקראת סיום הקורס עיצוב גרפי ונהנה כל רגע בלי יוצא מהכלל כמה שחשבתי שאני ידעתי זה היה כלום לעומת מה שלמדו אותי בפרוג וגם בזכות זה השתדרגתי עם האנגלית שלי ואני אוחז שזה שווה כל שקל וגם מרגיש סיפוק מזה.
וזה גם אחרי ששתי גרפיקאים גדולים פה מהפורום שראו את העבודות שלי אמרו לי אתה מבוזבז ודחפהו אותי בכח לקורס בגלל שחשבתי לעצמי איך אני יחזיק מעמד כל כך הרבה זמן בקורס וגם בגלל העלות הכספי הגדול אז בסוף חלק קיבלתי מימון דרך ארגון קמח וחלק שילמתי לבד ואני לא מתחרט לרגע.
בקיצור אני מאחל לך בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לקחת כמה שיעורים פרטיים באנגלית רק כדי ללמוד את האותיות וקריאה.
לא חייב הבנה.
ואם המורה יגיד לדוגמא edit, גם אם אתה לא מבין את פירוש המילה תדע שאתה צריך לגשת לתפריט הזה ולעשות את הפעולה. מקווה שהובנתי (;)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה