דרוש מידע לימוד גיטרה - האם יש דרך ללמוד מחוברות ללא מורה?!

• הוסף לסימניות
באמת שם הכל נח יותר ופרוס מול העיניים
בזה מתחיל ומסתיים הוויכוח.
אין ספק שאפשר לעשות הכל גם במפוחית, וגם ללמוד אנגלית תוך כדי, רק שבקלידים נשאר לך רק לשאול למה, וגיטרה אתה צריך להזיע כדי להגיע ל מה

• הוסף לסימניות
ת'כלס מישהו פה יכול הדריך אותי אני רוצה להתחיל לנגן סולו על גיטרה, אני לא יודע איך מתחילים אקורדים אני כבר יודע מצוין

• הוסף לסימניות
אני מחפש ללמוד דרך סרטונים משהו ממליץ על משהו בחינם שיעלה קישור
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לדוגמה למדתי גיטרה לבד -- הגעתי לרמה סבירה
יותר בקטע של לווי פחות סולו -- עדיין רחוק מאוד מארי אטינגר
לדעתי --כדי ללמוד לבד צריך קצת גישה לגיטרה --- צריך ללמוד אקורדים שכיחים ולתרגל מעברים בינהם
ואם יודעים אפילו 10 אקורדים אפשר כבר להשתלט על 90% מהשירים המבוקשים --
ממליץ בהתחלה לא לנגן משמיעה אלא להצמד לחוברות עם אקורדים כדי להתרגל לנגן מדויק
ואפשר לקבל מזה הרבה סיפוק בעניין של נגינה

• הוסף לסימניות
מי שלא מתרגל לנגן משמיעה אלא מוגבל לחוברות עם אקורדים
יהיה לו קשה מאוד להגיע לרמה גבוהה ולהתקדם וללוות שירים בצורה מקצועית
כל המטרה של לנגן משמיעה זה בשביל לפתח את השמיעה המוזיקלית

• הוסף לסימניות
אני מנגן כבר 4 שנים ולמדתי כמעט רק מחוברת ואם חבר שעזר קצת אם התאוריה
לדעתי אחד הדברים שהכי מפתחים שמיעה זה לנגן שיר אחד בכמה סולמות שונים בלי קאפו
כי אז שומעים את ההרכב של האקורד לא רק בצורה אחת

• הוסף לסימניות
אני מנגנת גיטרה ליווי ברמה מצוינת
רוצה להכיר פריטות מפרט וסולו מפרט
כדי להתקדם לאקוסטית

האם יש לכם להמליץ לי על קורס אינטרנטי כלשהו ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה