לימוד הנהלת חשבונות

• הוסף לסימניות
מעוניין בפרטים אודות לימוד הנהלת חשבונות לנשים.

האם יש לימוד פרטי?

מה המחירים?

ומה צריך ללמוד, על מנת שאפשר יהיה לרצות את המעסיקים, ולהתקבל אצלם לעבודה?

• הוסף לסימניות
בבני ברק - ממליץ על המרכז החרדי להכשרה מקצועית, טל' 03-6189124
למדתי שם והייתי יחד עם חבריי מאוד מרוצה.

(עד שבפרוג יתחילו ללמד גם הנהלת חשבונות)

למעשה בהנהלת חשבונות לבד לא כ"כ מרויחים, אולי כדאי ללמוד בנוסף חשבות שכר או ייעוץ מס.

• הוסף לסימניות
ומה העלות הממוצעת של לימוד הנה"ח וחשבות שכר יחד?

• הוסף לסימניות
סביבות 5000 להנהח 1+2 וחשבשבת
4000 חשבות שכר

אבל יכול להיות שמשנה הבאה ההנה"ח הבסיסי יעלה יותר - כי הבנתי שכמות החומר הנדרשת לבחינה עלתה בהרבה.

בכל מקרה אני לומדת במבחר. מרוצה מאד מאד. (ממליצה מאד על המורה שלי- אביגייל. יש עוד שאני לא מכירה)

רק מה? צריך לקחת בחשבון שזה לא כ"כ פשוט. גם המוכשרים צריכים לשבת וללמוד.
אי אפשר לחפף.
אני למשל ילדתי בשנה זו והחסרתי כמה שיעורים בסוג 2 ועד עכשיו אני בברוך. כך שאני ממליצה ללמוד זאת בזמן רגוע.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מעומק הלב לעונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה