לימוד התיאוריה של העריכה-תדמית, מיתוג, ארועים ועוד

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת אם יש מקום כלשהו שבו אפשר ללמוד לא את התכנת עצמן -אותן אני מכירה מצוין אלא תאוריה של עריכה משהו כמו כשגרפיקאי לומד גרפיקה חוץ מלימוד התכנה הוא לומד עיצוב.
אני מעונינת ללמוד (אפילו באופן פרטי) את כל הבימוי וההפקה של הסרט - החל מצילום וידאו, כתיבת תסריט איזה תסריט מתאים לסרט תדמית, סרט של ארועים, או כל סרט אחר.

יש מקומות שלומדים את זה ביחד עם התכנות אבל האם יש מקום שאפשר ללמוד את זה לחר שיש כבר את הידע של התכנות?

• הוסף לסימניות
בפרוג יש מסלול קולנוע הכולל את תורת העריכה, בימוי, הפקה, תסריטאות ממיטב המרצים המובילים בארץ לתחומים אלו.
במחזור הקודם למדו גם תלמידות שכבר עורכות בתוכנות, ואפילו כאלה שמלמדות תוכנות לעריכה...
למיטב ידיעתי אין קורס דומה לזה של פרוג.

בהצלחה
חיים דיקמן - בית פרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1256230:
בפרוג יש מסלול קולנוע הכולל את תורת העריכה, בימוי, הפקה, תסריטאות ממיטב המרצים המובילים בארץ לתחומים אלו.
במחזור הקודם למדו גם תלמידות שכבר עורכות בתוכנות, ואפילו כאלה שמלמדות תוכנות לעריכה...
למיטב ידיעתי אין קורס דומה לזה של פרוג.

בהצלחה
חיים דיקמן - בית פרוג.

ואז יוצא שעוברים שוב על חומר מוכר?! הקורס הוא כנראה ארוך?! אני מחפשת משהו יותר קליל וקצר....

• הוסף לסימניות
יש אפשרות רק לתסריטאות?

• הוסף לסימניות
א. אין קיצורי דרך. ללמוד מקצוע זה לא משהו שלומדים באיזה סדנא קצרה.... בתל חי לאומניות, לומדים את המסלול 4 שנים.....
ב. גם לימודי העריכה הטכנית משלבים המון ידע ותרגול מקצועי, ולא רק מעשי.
ג. המסלול כולל גם לימודי צילום סרטים. (שכחתי לציין מקודם:))

בהצלחה
חיים

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי תשובה,
אני מגיעה מתחום הכתיבה
ומחפשת מקום מקצועי ללמוד את התסריטאות ללא קשר לתכנות.

• הוסף לסימניות
שאלה לי אליך, לללי: את יכולה להמליץ לי על תוכנת עריכת סרטים ידידותית, בעברית, שאוכל לרכוש וללמוד אותה לבד, לעריכת סרטים חובבניים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1256360:
א. אין קיצורי דרך. ללמוד מקצוע זה לא משהו שלומדים באיזה סדנא קצרה.... בתל חי לאומניות, לומדים את המסלול 4 שנים.....
ב. גם לימודי העריכה הטכנית משלבים המון ידע ותרגול מקצועי, ולא רק מעשי.
ג. המסלול כולל גם לימודי צילום סרטים. (שכחתי לציין מקודם:))

בהצלחה
חיים

אבל אם אני מכירה את התכנות מצוין למה לי ללמוד הכל מחדש?
אין אפשרות לקורס חלקי???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת מרדכי;1256596:
שאלה לי אליך, לללי: את יכולה להמליץ לי על תוכנת עריכת סרטים ידידותית, בעברית, שאוכל לרכוש וללמוד אותה לבד, לעריכת סרטים חובבניים?

זאת אני שלא מדברת ברור?
אין לי קשר לתוכנות!

אני כותבת תסריטים עבור עורכות סרטים,
ומחפשת מקום ללמוד את החלק הזה באופן מקצועי.

ערבוב התחומים הזה די זר לי.
למה מי שחזקה בעריכה, צריכה גם להיות קריאייטיבית וגם כותבת?

• הוסף לסימניות
יש הרבה מקומות ללמוד תסריטאות בנפרד
נראה לי שלמלכות יש מסלול כזה, לא שאני מכירה מקרוב את רמתו
ויש עוד נוספים
בהחלט יש מקום שכל אד יתמקצע בחלק אחר
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני גם הכרתי את התכנות מצוין, ולמדתי עוד פעם (בפרוג), אז מה קרה?
לא הרגשתי שבזבזתי זמן, למרות שבאתי ממרחק.
התכנה נלמדה במשך זמן קצר, רב השיעורים היו בנושאים האחרים.
(טוב, גם הייתה לנו קבוצה נחמדה, שהיה כיף להגיע רק בשביל להפגש.)
אני מאד ממליצה על פרוג, הלימודים ברמה מאד מאד מאד גבוהה, ובמשך זמן שהוא יחסית לא ארוך.

• הוסף לסימניות
בעז"ה שיהיו עוד בעלי מקצוע יוכלו לעשות מסלול נפרד רק לתסריטאות.
כיום בציבור החרדי, מומלץ לדעת עוד כמה נושאים, כגון צילום, הפקה, עריכה, פוסט (יכולות התוכנה), בימוי, וככה מגיעים לתסריט יותר איכותי.
ומהכרות אישית, אני ממליץ על הקורס הנ"ל בפרוג, במיוחד!
הוא לא נועד להוציא רק עורכת וידאו, אלא להוציא אריזה כוללת, ברמה גבוהה של מכללות מהמסגרת הכללית.

• הוסף לסימניות
אני שואלת עוד פעם, זה חשוב לי מאוד: אני רוצה לערוך סרטים כתחביב, סתם דברים שאני מסריטה בבית, במשפחה. הרי לא אלך להשקיע בקורס מקצועי כדי לדעת לעשות את זה. האם יש תוכנה ידידותית, בעברית, שאני יכולה לרכוש ולהשתמש בזה בלי ללמוד קורס ארוך ויקר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה