לימוד מזורז של הנהלת חשבונות, אולי אתם מכירים?

• הוסף לסימניות
שלום
אני עוברת לעבודה חדשה שם אכנס לתחום הנהלת חשבונות, לא למדתי את התחום אך עבדתי כמה שנים טובות בניהול משרד והנהלת חשבונות פנימית של העסק
מישהו מכיר קורס מזורז בהנהלת חשבונות או מורה פרטית שתרצה ללמד כמה שיעורים מבלי הגשה למבחן? (כרגע זה לא מה שהבוס דורש)
בעיקר חשיפה לחומר והסבר על עבודה בשטח
בבני ברק

תודה מראש לטורחים לענות

• הוסף לסימניות
שלום
אני עוברת לעבודה חדשה שם אכנס לתחום הנהלת חשבונות, לא למדתי את התחום אך עבדתי כמה שנים טובות בניהול משרד והנהלת חשבונות פנימית של העסק
מישהו מכיר קורס מזורז בהנהלת חשבונות או מורה פרטית שתרצה ללמד כמה שיעורים מבלי הגשה למבחן? (כרגע זה לא מה שהבוס דורש)
בבני ברק

תודה מראש לטורחים לענות
http://www.bekalut.net/

• הוסף לסימניות
אם יש לכם עבודה, תתחילו לעבוד הניסיון כבר יגיע יחד עם העבודה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היי
אני ממש ישמח אם משהי תעשה לי סדר בדברים
אם אני רוצה ללמוד הנהלת חשבונות (לעת עתה כדי להרוויח משהו -זה לא הרבה, אני יודעת)
איך זה עובד מה זה הנהלת חשבונות 1,2,3?
לפי מה לומדים?
והאם אם אין לי רקע בכלל, יש סיכוי שאיזה עבודה תכניס אותי מבלי שלמדתי והמשרד ילמד אותי את התוכנות?
ווואי אני ממש מבולבלת
אני אשמח לקבל תגובות!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום
בבני ברק

תודה מראש לטורחים לענות
תפני אלי באישי
או למייל chavi_g ב- walla.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה