דרוש מידע לימוד נהיגה בירושלים-המלצה על מורים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מורה טובה ללימוד נהיגה בירושלים? והאם כדאי ללמוד בירושלים או שווה לנסוע עד מודיעין והאם לקחת מורה גבר או אישה?

• הוסף לסימניות
גבר או אישה תלוי ברב שלך ולנסוע למודיעין זה טירוף מוחלט
יש לי מורה פצצה קוראים לו ערן שוחט מורה מקצועי סבלני 100%איתך בנהיגה

• הוסף לסימניות
בכל אופן אשמח לקבל טל' שלו והאם עוברים איתו בטסט ראשון? והאם הוא גם לאחרי צהריים- 17.00 והלאה?

• הוסף לסימניות
זה קצת מפחיד לשבת עם מורה גבר לבד ברכב...
אוקיי הוא אנושי ממש מתחשב אחרי שתכירו מה אני מדבר זה אפילו לא יהיה ספק פחד0528804401 להגיד שהוא מעביר טסט ראשון זה תלוי בתלמיד אבל דבר אחד בטוח שכשהוא אומר שאתם מוכנים לטסט 90% שאתם עוברים ובזמני לפני כ5שנים הוא היה עושה שיעורים גם ב8בערב

• הוסף לסימניות
Screenshot_20200831-175231_Chrome.jpg
Screenshot_20200831-175231_Chrome.jpg

• הוסף לסימניות
יש המלצות למורה-אישה בירושלים?

• הוסף לסימניות
האמת שהרב שלי אמר לי לקחת מורה אשה כי אני לא נשואה וגם אין לי חברה שתבוא איתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה