דרוש מידע לימוד נהיגה בלילה / ערב יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
מכירים מורי נהיגה המלמדים בלילה / ערב .
בירושלים / מודיעין ?

אשמח להמלצות.....

תודה (y)

• הוסף לסימניות
בזמנו בררנו על. אופציה כזו
מסתבר שאין,
יש חשיבות בנהיגה באור יום,
לראות וללמוד את כל הפרטים הקטנים

• הוסף לסימניות
זה לא ערב אבל בכל אופן במודיעין יש ב 5 בבוקר גם ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון שיעורים עד השקיעה הכי מאוחר.

• הוסף לסימניות
אבי יצחקי מלמד גם בלילה לפעמים תלמידים שלו ששולח אותם במקומו

• הוסף לסימניות
המורה שלי בצפון עבד ועשה שיעורים כל יום עד השעה 7 בערב גם בחורף
ולהפך מי שלומד ועושה את השיעורים בתנאים קשים יותר יודע בסוף לנהוג טוב בכל תנאי הדרך.
תבררו כנראה שתמצאו מורים גם בשעות הערב

• הוסף לסימניות
נשמע מסוכן...

• הוסף לסימניות
כל מורה ושעות העבודה שלו... אם אין כאן מי שמכיר, אפשר להרים טלפון אחד אחד ולברר...
נתקלתי במורים שעובדים עד 7-8 בערב.

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב ?
מישהו יכול להמליץ לי עליו ......
אני לומדת אצלו גם בעלי, אמא שלי ועוד הרבה במשפחה מאוד נהנו
החיסרון שלו שהוא עמוס, ואין תמיד שיעור מתי שרוצים
אבל זה גם מעלה אין לו בעיה להגיש לטסט כשרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה