דרוש מידע לימוד נהיגה - סוף סוף סוף סוף

• הוסף לסימניות
מנסיון.. בעבר למדתי אצל מורה בירושלים . תותח . השאלה למה? להוציא רשיון? מס 1.. ללמד לנהוג? הרבה פחות...
מה אתה רוצה רשיון לנהוג או רשיון להרוג?

ההאאא שכחתי לומר - אני זהיר טו מאצ' גם ככה, והולך לנהוג כמו חנון לפי כל הכללים ולחומרא כשי' בריסק. אמרתי לעצמי מראש שיחד עם הרישיון אני מקדיש 100 שעות לתועלת הציבור - במצטבר לכל החיים - לכל עיכוב ורמזור שמתחיל להבהב, ול-10 קמ"ש פחות מהמותר, ונתיב ימני ובלי להקוף והכל.
ככה שאני בעזרת השם לא הולך להרוג גם נמלה.
בעבר למדתי כמה שיעורים אצל מורה שאמרו שהוא הכי טוב בירושלים, ואז גיליתי שבמקום להיות מרוכז באימון על הרכב אני עסוק בללמוד את תורתו והטפותיו - אני באמת צריך מורה זול שפשוט מאפשר לי להתאמן בעצמי על הרכב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ההאאא שכחתי לומר - אני זהיר טו מאצ' גם ככה, והולך לנהוג כמו חנון לפי כל הכללים ולחומרא כשי' בריסק. אמרתי לעצמי מראש שיחד עם הרישיון אני מקדיש 100 שעות במצטבר לכל החיים לתועלת הציבור - לכל עיכוב ורמזור שמתחיל להבהב, ול-10 קמ"ש פחות מהמותר, ונתיב ימני ובלי להקוף והכל.
ככה שאני בעזרת השם לא הולך להרוג גם נמלה.
בעבר למדתי כמה שיעורים אצל מורה שאמרו שהוא הכי טוב בירושלים, ואז גיליתי שבמקום להיות מרוכז באימון על הרכב אני עסוק בללמוד את תורתו והטפותיו - אני באמת צריך מורה זול שפשוט מאפשר לי להתאמן בעצמי על הרכב.
אני מקווה שאתה לא מהאלה שכשהם נוהגים, אני לא הולך גם במדרכה......:p:p

• הוסף לסימניות
המעלה בקבלנות שאתה לא צריך 28 שיעורים
מספיק לראות שאתה מוכן
מה זה המספר הזה 28 הלכה למשה מסיני?
וגם לא עושים שיעורים כ"כ ארוכים
המורה חותם שהוא נתן לך 28 שיעורים, אם החתימה שקרית היא גם יכול לחתום אותה בלי קבלנות.
ואגב בשנים האחרונות נדיר שמישהו יהיה מוכן לפני הכיוון של 28 שיעורים פלוס פינוס.

• הוסף לסימניות
המורה חותם שהוא נתן לך 28 שיעורים, אם החתימה שקרית היא גם יכול לחתום אותה בלי קבלנות.
ואגב בשנים האחרונות נדיר שמישהו יהיה מוכן לפני הכיוון של 28 שיעורים פלוס פינוס.
אני עברתי אחרי 15 שיעורים של 25 דקות מקסימום כל אחד
מורה שלוקח לפי שיעורים לא פראייער לחתום

• הוסף לסימניות
אז היא לוקחת את ההגה לידיים וד"ל.
אני בעד.
הרבה יותר חשוב שיהיה לאישה מאשר לגבר.
בכל מקרה חובה לפחות לפחות לאחד מבני הזוג ועדיף לאישה.

ואם אתה ככה דחיין וכולי, אז שהיא תעשה, ואם תתגרה כל כך אז תמצא בתוכך את הסיבות שמונעות אותך ותעשה, או שתהנה מזה שיש לה ולא תעשה כלל.

• הוסף לסימניות
אני בעד.

ואם אתה ככה דחיין וכולי, אז שהיא תעשה, ואם תתגרה כל כך אז תמצא בתוכך את הסיבות שמונעות אותך ותעשה, או שתהנה מזה שיש לה ולא תעשה כלל.
זה לא כ"כ פשוט ברמה הלכתית ויהודית
אבל עקרונית נכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפשוטו.
זה יותר טוב הלכתית ויהודית.
מונע (המון!) ביטול תורה, מוסיף צניעות, ועוזר בשלום בית
(כלומר הגבר לא נהפך להיות הנהג של האישה:תקח אותי, תביא לי...) :cool:

• הוסף לסימניות
בזמני היה אחד בשם מוטי דור
היו לו חבילות והוא היה מוציא מהר יחסית לטסט

• הוסף לסימניות
כפשוטו.
זה יותר טוב הלכתית ויהודית.
מונע (המון!) ביטול תורה, מוסיף צניעות, ועוזר בשלום בית
(כלומר הגבר לא נהפך להיות הנהג של האישה:תקח אותי, תביא לי...) :cool:
טוב, לכל דבר יש כמה הסתכלויות...
לדעתי פחות צנוע שאשה תנהג, ואני לא אומר את דעתי האישית
אבל כל אחד ואמונתו

• הוסף לסימניות
אני בעד.

מסכימה עם כל מילה!
גילוי נאות: אני נוהגת ולבעלי אין רישיון!
מאז שיש לי רכב, אני היחידה שעושה קניות, לוקחת ילדים לחברים, נוסעת עם הילדים לפארקים וטיולים והוא נשאר ללמוד בלי שאני והילדים משגעים אותו שייקח שיחזיר וכד'... (השבוע אפילו הייתי נהג מונית עם המתנה לחוף הים לבנים)
ועשיתי ברורים נרחבים בקרב רבנים לפני ש"העזתי" להוציא רשיון את התשובות המפורטות נראה לי לא מתאים לכתוב כאן בטח לא עם שמותיהם, אבל בעיה הלכתית ודאי שאין.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה!
מאז שיש לי רכב, אני היחידה שעושה קניות, לוקחת ילדים לחברים, נוסעת עם הילדים לפארקים וטיולים והוא נשאר ללמוד בלי שאני והילדים משגעים אותו שייקח שיחזיר וכד'... (השבוע אפילו הייתי נהג מונית עם המתנה לחוף הים לבנים)
ועשיתי ברורים נרחבים בקרב רבנים לפני ש"העזתי" להוציא רשיון את התשובות המפורטות נראה לי לא מתאים לכתוב כאן בטח לא עם שמותיהם, אבל בעיה הלכתית ודאי שאין.
אוקייי מצדיע על הבירור ההלכתי וההשקפתי
אחרי שביררת זה הדבר הכי טוב בעולם

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה!

יש אפשרות לקבל את המידע ? ... כמה שביררנו לא יצא ברור

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה הלכתית או יהודית (מה זה??) עם רשיון לנשים. יש בעיה חברתית וקהילתית בקהילות מסוימות, מטעמיהן הן. בדרך כלל זה מקביל לקהילות שמכופפות את הראש בנקודה מסוימת בבית הכנסת בהקפות.

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה הלכתית או יהודית (מה זה??) עם רשיון לנשים. יש בעיה חברתית וקהילתית בקהילות מסוימות, מטעמיהן הן. בדרך כלל זה מקביל לקהילות שמכופפות את הראש בנקודה מסוימת בבית הכנסת בהקפות.
זה לא כ"כ פשוט לקבוע כאן חד משמעתית שאין עם זה בעיה, כי בהחלט יש שסוברים שיש בעיה גדולה וצריך לכבד כל אחד וכל דעה...
וזה לא חברתי זה הלכתי או מבחינת דת יהודית (שזה אומר שיש דברים שהם לא אסורים הלכתית אבל לא עושים אותם כי הם לא מדרכי הצניעות )
רכב נחשב כלי של גבר ולכן לא מתאים שאישה תנהג בפרסיה (כמו שאישה לא תהיה חשמלאית ולא קבלנית בניה), במיוחד שהוא כלי של שליטה ובד"כ מי שאמור לשלוט ולהוביל הוא הגבר. (ומניסיון אישי- רוב הנשים שנוהגות הן...באו לא נקרא לזה שתלטניות כדי לא להעליב...אבל יש להן "מאן דאמר" בבית ובכלל. דעתניות במקצת.)
ואני אומרת את זה אחרי ויכוחים נואשים שרציתי לעשות רישיון ולא קיבלתי היתר... (גם אני דעתנית אבל בסופו של דבר כפופה לרב. בהחלט)
בסוף בעלי עשה רישיון (ששוכב בארנק ואני מתניידת בתח"צ....)
כי בשביל לנהוג צריך גם רכב. כמה מוזר. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת