לימוד נהיגה לימוד נהיגה על משאית

• הוסף לסימניות
רציתי לברר היכן כדאי לעשות רישיון למשאית אני באזור ירושלים
כמה עולה שיעור?
האם שווה לנסוע לעיר אחרת בשביל זה?
כמה שיעורים צריך חוקית וכמה בדרך כלל בפועל?
האם רישיון למשאית נותן גם רישיון לרכב פרטי או שזה שני דברים נפרדים?
היכן כדאי ללמוד את התאוריה?
וכמובן אשמח לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
רציתי לברר היכן כדאי לעשות רישיון למשאית אני באזור ירושלים
כמה עולה שיעור?
האם שווה לנסוע לעיר אחרת בשביל זה?
מעריך שבירושלים יהיה מאוד קשה, אפשר במודיעין, בית שמש, או מעלה אדומים.
כמה שיעורים צריך חוקית וכמה בדרך כלל בפועל?
מינימום 32 אם אין עדיין רישיון רגיל
בפועל.... תלוי בבן אדם.
האם רישיון למשאית נותן גם רישיון לרכב פרטי או שזה שני דברים נפרדים?
כן
היכן כדאי ללמוד את התאוריה?
בעצמך, בוגר ישיבה בד"כ יכול להצליח במבחן תאוריה אחרי שעבר על החומר פעמים ספורות.
וכמובן אשמח לקבל המלצות
??????????
כמו שהזכירו כבר, יש סבסוד של גופים שמטרתם המרצת חרדים לעולם חוטבי העצים ושואבי המים, יכולים לקבל ע"ז החזר כמעט מלא.
לא יודע לתת ע"ז פרטים, אבל שמעתי ממישהו שעשה דרכם, אני לא מספיק מכיר אותו בשביל לברר.

• הוסף לסימניות
מכירה כמה שלמדו בצבא ועשו רישיון למשאית, - חינם
(זה בעצם כל מי שאני מכירה שיש לו רישיון למשאית)

• הוסף לסימניות
מקפיץ

• הוסף לסימניות
שידרגתי רישיון רגיל למשאית בירושלים לפני כ 4 שנים הטסטרים שם היו קשוחים מאוד
ממליץ ללמוד במודיעין וכדומה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהם אוכפים אם אתה עובד בזה, הפעימה השלישית עד כמה שזוכר לי מותנית בהצגת תעודה או רישיון.

• הוסף לסימניות
תכל'ס
מקום ללמוד - איפה הכי טוב
אני גר בבני ברק וזה רשיון ראשון שלי
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
נראה לי שאשקלון, קריית גת וראשון לציון הם מקומות יותר קלים, יתכן שיש עוד מקומות, תבדוק.

שים לב שיש מקומות שהם גם יותר זולים-זה תלוי גם בהיצע וביקוש באותו מקום (למשל קריית גת זול יותר מבית שמש כך שמעתי).

אני לומד אצל גדעון יחזקאל אמנם לא רישיון ראשון מהשיעורים שעשיתי עד כה אני מתרשם שהוא טוב, הוא מלמד במספר ערים, קריית גת, בית שמש ואשקלון אם אני לא טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה