לימוד נהיגה לימוד נהיגה על רכב חשמלי. זה משנה?

• הוסף לסימניות
שלום,
התחלתי ללמוד נהיגה והרכב של המורה זה חשמלי
אני אשמח לדעת האם זה קריטי?
כי אני מאמינה שבעתיד יהיה לי רכב רגיל.
האם יש הבדל גדול או שזה לא משנה?
אשמח מאוד לשמוע
תודה!!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בעיה.
ההבדל במנוע לא אמור להשפיע על הנהיגה.
תמיד יש תקופת הסתגלות קצרה לרכב אחר, אף אחד לא קונה בדיוק את הרכב שעליו למד נהיגה...

• הוסף לסימניות
המנוע החשמלי לא משנה שום דבר.
מה שכן אולי - מערכות חכמות שונות (מצלמות, מוביליי, תיקון הגה אוטומטי וכאלה) אבל זה לא קשור לחשמלי, אלא לרכבים חדשים בכלליות

• הוסף לסימניות
לא מבינה למה שזה יפריע בסוף לומדים עם המורה איך לעבור טסט
למעשה אחרי שאת עוברת את אומרת בי בי למה שהיה ומהרגע שאת נהגת ברכב שלך את מתחילה ללמוד מחדש את הרכב כמה שינויים בודדים וזה הכל!
מה שיפריע לך זה ההרגל לרכב מפנק שקט ונוח לעמת רכב מרעיש יותר וכו'
אבל לא שיקול בכלל לדעתי..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין הבדל
יהיה לך יותר קל לעבור טסט
אבל בהתחלה יהיה כמה דברים שתצטרכו להתרגל כמו אמברקס וכו'

• הוסף לסימניות
א סאך הצלוחעס !
תהני ותנצלי
מי שיודע אם תזכי שוב אי פעם לעלות על חשמלי :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה