שאלה כללית מידי.כמה זמן לוקח ללמוד ניהול רשתות ו/או טכנאי מחשבים.
כמה ביקוש יש לעבודה.
מה המשכורת.
האם יש מכללות או לימודים מתאימים לציבור החרדי ללמוד את זה.
יש לי ידע רחב אבל לא למדתי את זהשאלה כללית מידי.
מה הידע שיש לך היום? האם אתה מתחיל מ-0 או שיש לך נסיון\הסמכה בתחום?
בהצלחה
ידע במחשבים או רשתות?יש לי ידע רחב אבל למדתי את זה
יותר במחשביםידע במחשבים או רשתות?
גם אני אשמח לשמוע פרטים.כמה זמן לוקח ללמוד ניהול רשתות ו/או טכנאי מחשבים.
כמה ביקוש יש לעבודה.
מה המשכורת.
מה שאני יודע זה שפעם היה ב'מלאכתם' מגמה ללימוד טכנאי מחשבים, צריך לברר אם עוד קיים.האם יש מכללות או לימודים מתאימים לציבור החרדי ללמוד את זה.
ולי יש לי ידע די בסיסי, אבל משיכה חזקה ורצון ללמוד.מה הידע שיש לך היום? האם אתה מתחיל מ-0 או שיש לך נסיון\הסמכה בתחום?
ניסית להתקבל לעבודה - כמו שאתה היום?יש לי ידע רחב אבל לא למדתי את זה
לא חיפשתי הזה עבודה כי לא למדתי את זה. אבל אני עובד היום באיזה מקום שנכנסתי לשם כאיש תחזוקה ואחראי היום גם על המחשבים והרשת..ניסית להתקבל לעבודה - כמו שאתה היום?
או שאתה נעול על לימודים בכ''מ?
ירושלמי?לא חיפשתי הזה עבודה כי לא למדתי את זה. אבל אני עובד היום באיזה מקום שנכנסתי לשם כאיש תחזוקה ואחראי היום גם על המחשבים והרשת..
אין לי שמץ, אולי אחד הפרימיומים פה יחברו ביננו בהודעה פרטית.איך ניתן ליצור איתך קשר, אין לי אפשרות בפרטי כאן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים