דרוש מידע לימוד פיזיקה באופן חובבני

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך ניתן?
משהו ברמה יותר גבוהה מאשכולות, עדיפות לחומר כתוב.

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי לא מצאתי
אבל למדתי עם בינה מלאכותית ביקשתי שתעשה לי תוכנית למידה ולמדתי דווקא היה מעולה

• הוסף לסימניות
אני למדתי עם קלוד היא מעולה בתוכניות לימודים
אבל כל בינה היכולה לעשות את זה בהצלחה!!!!!!!!!!
שווה לך למקד אותו על נושאים ספציפים בהתחלה כמו פיזיקה ניוטיונית טרמודינמיקה וכו' כדי שזה יצא יותר מפורט {תבקש ממנו רשימת נושאים

• הוסף לסימניות
סתם התעניינות, לשם מה אנשים רוצים ללמוד פיזיקה?

כמורה למדעים עולות בי הרבה פעמים מחשבות האם אירגון הידע שלי בתור מוצר, עשוי לדבר למישהו או שהיום הכל נגיש עם בינה כמו שאמרו כאן למעלה.

אז אשכול כזה מעורר את סקרנותי.

• הוסף לסימניות
אנשים אוהבים ידע זה תחביב
אבל חד משמעית ספר שיהיה מסודר יהיה הרבה יותר טוב בגלל נגישות מסיומת לבחורי ישיבה למשל וגם סדר

• הוסף לסימניות
סתם התעניינות, לשם מה אנשים רוצים ללמוד פיזיקה?

כמורה למדעים עולות בי הרבה פעמים מחשבות האם אירגון הידע שלי בתור מוצר, עשוי לדבר למישהו או שהיום הכל נגיש עם בינה כמו שאמרו כאן למעלה.

אז אשכול כזה מעורר את סקרנותי.
בודאי שיהיה ביקוש כי בבינה למשל החומר לא מוסבר בצורה מסודרת בכלל ובקושי אפשר ללמוד ממנה משהו בצורה מסודרת וברורה.
הלימוד לשם ידע טהור בלבד כחובב ידע מכל תחום שהוא, השאלה רק אם האנשים ישלמו על זה, וכן אם יש בזה חידוש שאין באשכולות או קמפוס אי אל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה