התייעצות לימוד ציור שמן לגברים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מישהו מכיר מורה או מוסד שמלמד בירושלים ציור בשמן (פורטרט וכו') ברמה גבוהה לגברים ?
(אם כבר זה נושא שדנו בו אשמח להפניה לאשכול)

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה אנשים צפו ולא הגיבו, מה זה אומר???

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מישהו מכיר מורה או מוסד שמלמד בירושלים ציור בשמן (פורטרט וכו') ברמה גבוהה לגברים ?
(אם כבר זה נושא שדנו בו אשמח להפניה לאשכול)
שלח לי הודעה בווטסאפ
(אי אפשר לצרף כאן מספרים אז תחפש את השם שלי בגוגל ותגיע לווטסאפ שלי)
ואני אראה אם אוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
אני מחפש משהו אחר, אולי זה המקום:
יש לי כמה ציורי שמן ואקריליק שהתחלתי ואין לי פנאי לסיים
מחפש זוג ידיי זהב שידעו למלא בשמן חי ומבריק איפה שטרם בוצע

• הוסף לסימניות
אני מחפש משהו אחר, אולי זה המקום:
יש לי כמה ציורי שמן ואקריליק שהתחלתי ואין לי פנאי לסיים
מחפש זוג ידיי זהב שידעו למלא בשמן חי ומבריק איפה שטרם בוצע
מכירה מישהי, מורה לציור בשמן, שעושה דברים כאלה.
אברר אצלה אם רלוונטי לה עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה