לימוד ציור

• הוסף לסימניות
אמנם יש לי הרבה זמן את החגורה של קהילת המאירים
אבל לא כתבתי כאן כי אני חובבנית
אבל מעיון בכל האשכולות נראה שהחברה פה לא כ"כ מפחידים
אז אני מעיזה לשאול
אני מעונינת ללמוד איור ממוחשב
כמו זיבראש
יש לי חוברת שמסבירה רק אין לי את התוכנה
אולי משהו מכן ידע להגיד לי איך ניתן להשיג את התוכנה וכמה העלות שלה
או אם יש משהו אחר שיכול להתאים ללימוד עצמי בבית
פשוט אין כח לצאת ללימודים מחוץ לבית

• הוסף לסימניות
האנגלית שלי לא טובה בכלל
והרוב חסום לי
יש לי נטפרי

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר
כי אני ממש לא מבינה בזה

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לרכוש קליפ סטודיו פינט.
קל להבנה ותפעול ויש פה הרבה הדרכות ושירשורים על כל מיני כלים שם.
בהצלחה!!!
והמלצה חמה שלי...עיזבי את העצלות בבית, ולכי ללמוד! לא לוותר על לימוד.

• הוסף לסימניות
שלום פילפילון וטוב ששאלת.
אשתדל לענות לך.
התוכנה היום העיקרית והמפורסמת ללימודי איור דיגיטלי היא מנגה.
היא כמובן מתעדכנת כל הזמן וכרגע מכונה קליפ סטודיו.
יש לה יתרונות רבים לאיור על פני תוכנות אחרות כמו למשל הסרגלים המדהימים שלה,מודלים בתלת מימד, אפשרויות עיבוד קו יחודיות, מחקים משוכללים, ועוד עוד.
(אין לי אחוזים בחברה ; -)
יש להם גרסת ניסיון אולי כדאי לך להוריד אותה ולהתרשם https://www.clipstudio.net/en/purchase
לתכנה כיום יש גרסה מצוינת שנקראת גרסת פרו מחירה כ50$ וגרסה משוכללת עם תוספות שלרובנו לא נצרכות ונקראת EX שמחירה למעלה מ200$.
אולי בשלב הראשון, פשוט תנסי לשחק עם התוכנה, ותוך כדי התנסות, תקלטי קצת, ואז תחליטי אם לפנות ללימודים מסודרים.
המון הצלחה.
כיף לצייר.

• הוסף לסימניות
מנגה או פוטושופ אלו תוכנות יותר של איור- תלמדי אותם.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר
כי אני ממש לא מבינה בזה
זיבראש היא תוכנת פיסול בתלת מימד- יוצרים בה מודלים. יש כאלה שמשתמשים בה גם לנישה איורית, אבל היא ממש לא מיועדת לזה. בגדול, נראה לי שבציבור שלנו באמת בעיקר משתמשים בה ל'ציור' תלת ממדי, כי אין אצלנו כ"כ את החלק של סרט. כלומר- אפ'חד לא משקיע באמת בסגנון של סרט כזה ולכן זיבראש קצת פחות משתלמת. גם ממדלים למינהם ממעטים להשתמש בה כי היא 'מציירת' בחומר, והמידול הדרוש בציבור הוא בעיקר תוכניות בנייה- כך שהחלק בציורי פחות נתפס.
זיבראש תוכנה מאוד כיפית ונחמדה וכמו כל התוכנות החזקות- ענקית, וכמה שתלמדי ותתנסי- תמיד יש לה עוד. לאתר זיבראש יש בי"ס ואפשרות לקבל את התוכנה להתנסות אם את סטודנטית (לאו דווקא שלהם). דא עקא- השיעורים שם ברובם בעייתיים ממש. יש לך אפשרות גם לחפש את השיעורים המובנים בעזרה של התוכנה שנותנים את הבייסיק- גם שם יש כמה שעדיף לא לראות.
וזו לא נקודה נוספת למה כן או לא, סתם גאווה: זיבראש היא תוכנה ישראלית. אבל לא תמצאי שום גרסה עברית שלה:confused:...
פעם פעם העלו פה גרסה ישנה שלה. תוכלי לחפש אם האשכול ההוא עוד קיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה