לימוד צילום בגלריה

• פותח הנושא neomy21
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע על קורס צילום מקיף של 'גלריה' בבני ברק?
מורות, רמה מקצועית, שווה 5000 ש"ח?
תודה מראש לעונים...

• הוסף לסימניות
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(

• הוסף לסימניות
מישהו??
הם עשו עכשיו קורסים מסובסדים ב5000 במקום ב9500.
אני רוצה לדעת כמה זה שווה.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה אבל שימי לב שזה קצת כמו להכנס לזארה ולשאול על הסייל של מנגו ;)
בכל אופן בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;n4962116:
אני לא מכירה אבל שימי לב שזה קצת כמו להכנס לזארה ולשאול על הסייל של מנגו ;)
בכל אופן בהצלחה רבה!!

וואלה צודקת.
אבל הלימוד בפרוג הוא ברמה מטורפת
וזה פחות
אני לא מחפשת את הוואו עכשיו אלא משהו בקטנה וזה מה שמצאתי.
ובקשר למורות ולבוגרות הם חדשים בתחום הצילום (עד עכשיו הם עשו קורסים של תוכנות מחשב, עימוד ספרים וציור) ולכן המחיר הוא כזה זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י neomy21;n4964089:
וואלה צודקת.
אבל הלימוד בפרוג הוא ברמה מטורפת
וזה פחות
אני לא מחפשת את הוואו עכשיו אלא משהו בקטנה וזה מה שמצאתי.
ובקשר למורות ולבוגרות הם חדשים בתחום הצילום (עד עכשיו הם עשו קורסים של תוכנות מחשב, עימוד ספרים וציור) ולכן המחיר הוא כזה זול.

נראה לי שזה מקום די חדש

• הוסף לסימניות
המורה שם קוראים לה ה. פרסטר או פנסטר

• הוסף לסימניות
אם המורה היא ה. פרסטר כמו שאת כותבת, אני בטוחה שהקורס ייתן לך רמה גבוהה מאוד מאוד. העני היא צלמת תותחית בעצמה, יסודית מאוד כושר הסבר מעולה וסבלנות אין סופית.
גם המקום עצמו, אמנם הם מתחילים, אבל לא מוותרים על כלום, ומשקיעים הכל כדי שתצאי מקצועית, בכל התחומים שהם מלמדים שם. כרגע יש להם סבסוד לקורס, וןהמחיר הזול לא מצביע על רמה נמוכה - אלא רווח נקי.

וזה לא בא להוריד כלום מפרוג, אני עצמי תלמידה מרוצה מאוד של פרוג בכמה קורסים, אבל כמו שאת אומרת פרוג זה בגדול ויש כבר נסיון ובוגרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה