לימוד צילום

• הוסף לסימניות
אם יש פה מיהי שלמדה צילום בהשתלמויות בסמינר "החדש" בירושלים ויכולה להגיד לי עליהם איך היה מבחינה מקצועית וכו'?. אשמח מאד לתשובה רלוונטית. תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מומחית;n5017139:
מי מלמדת שם? מירלה כהן?

השנה לא בדקתי, אבל שנה שעברה היא הייתה שם.
ההשתלמות היא 15 מפגשים אני חושבת שכל פעם זה 4 שעות.

• הוסף לסימניות
וואוו תלכי על זה בלב שקט
היא אלופה!! מעבירה מסר חד וברור
כך שהיא אפשר לא להבין!!
נותנת יעוץ והכוונה מעודדת להמשיך ולהצליח...
אני בוגרת מרוצה!!!!
אשמח לתת לך עוד פרטים
0583210523 / <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לתמי! גם אני בוגרת שלה!
א ם זו מירלה-אין לך ממה לחשוש.
היא נותנת הרגשת ביטחון- מעיפה אותך קדימה!
ופותחת לך את הראש להיות יצירתית -היא מדהימה ואנושית!!
ותמיד נותנת מענה על קשיים שמתעוררים.
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן!
שמעתי עליה בעבר, לא הרבה. אבל עזרתן לי מאד ונתתן לי תחושה טובה ורגועה ללכת אליה- בלב שקט.

• הוסף לסימניות
העיקר שתהני ותצאי מקצועית כמו שרק מירלה יודעת להוציא...
וכמובן תמסרי דש רותח...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה