לימוד ראיית חשבון

• הוסף לסימניות
האם שווה ללמוד ראיית חשבון?
האם הלימודים ממש קשים?
האם השוק רווי?

אשמח להחכים בנושא

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לימודים קשים.
השוק רווי, אבל אם יש לך את זה את יכולה להצליח. או כשכירה או כעצמאית.

• הוסף לסימניות
איך המעסיק הפוטנציאלי יודע אם יש לי את זה או לא (כמובן במידה ויש לי את זה.......)

• הוסף לסימניות
הלימודים קשים אך אפשר לעמוד בהם.

השוק רווי מאד, ולכן יש סיכוי לחפש עבודה במשך שנה פלוס. (לחסרות נסיון)

לאחר שמוצאים עבודה- לוקח הרבה זמן עד שהמשכורת מתגמלת יחסית ללימודים הקשים.

עצמאית- לפחות 5-7 שנים נסיון עד שיש לך מספיק ידע להפוך לעצמאית. וגם אז- לא מוצאים לקוחות ברגע.

אם למרות כל הנ"ל עדיין מושך אותך- לכי על זה.

• הוסף לסימניות
אני מציעה שלא תלכי על זה..
יש עוד מיליון מקצועות אחרים הרבה יותר מתגמלים
(אם את רוצה לימודים קשים אז יש את מחשבים שזה יותר מתגמל)
יש לי אחות רואת חשבון והיא טוענת שאם היא תשלח את הקורות חיים שלה בים בתוך בקבוק
יחזרו אליה יותר מהר מאשר אם תשלח קורות חיים לחברות.
והיא אחרי 15 שנות ניסיון....
קחי לתשומת ליבך.
מכירה עוד 2 רואות חשבון שלמדו ומרוויחות ממש גרושים
בזמן שחברותיהן שלמדו מחשבים מרוויחות כפול 3...

• הוסף לסימניות
מחשבים אופציה?
המשכורות הרבה יותר גבוהות, השוק פחות רווי והלימודים יותר קצרים.

• הוסף לסימניות
אני מדבר לגברים ולא לנשים
ולא כעצמאי אלא כשכיר

• הוסף לסימניות
אנחנו טריים בענין ועשינו בירור שוק יסודי בענין לבנות.
הדברים שנכתבו כאן נכונים בהחלט. הלימודים קשים ומתאגרים וצריך לאהוב עול ועמל כשמחליטים ללכת על זה. נדרש רצון חזק וראש ללמוד (לא רק כשרון) נכונות לתמרן ולעשות מטלות בכל מחיר גם כשאין מצב רוח ועוד. זוהי הכנה מעולה לחיים ושכרה בצידה.
אצל בנות לימודי מחשבים רוויים!!!!!!!!!!!!! ויותר מסוכנים. מס' הבוגרות החרדיות היוצאות לשוק בראיית חשבון הוא נמוך והן מבוקשות בגלל יושרן ומוסר העבודה שלהן.
היקפי המשרה מתאימים יותר לאמהות מאשר לימודים אחרים. והקושי להתקבל לעבודה אינו מורכב יותר, מה גם שקיימות אופציות פשוטות שמאפשרות לעבוד במסגרת זו.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי קרוב משפחה שלמד ראית חשבון
היום הוא מנכ''ל בחברה גדולה והוא טוען
שהלימוד והידע חיוני לו לניהול העסקים והוא לא מצטער על שום רגע של לימוד
למרות שהוא לא עובד בזה ולכאורה השחית שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;1904004:
אני מדבר לגברים ולא לנשים
ולא כעצמאי אלא כשכיר

לגברים, לכאורה שווה ללמוד את זה רק בשביל התואר. יש הרבה מאד משרות ניהוליות שיעדיפו לקחת רואה חשבון, וגם התגמול יכול להיות גבוה יותר כאשר יש תעודת רואה חשבון.

לגבר זה מתאים מאד, אבל לאשה רגילה, מן הסתם היא מעדיפה לקבל משרה תחומה בשעות, ברמה ניהולית פחות מחייבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gs;1904630:
אנחנו טריים בענין ועשינו בירור שוק יסודי בענין לבנות.
הדברים שנכתבו כאן נכונים בהחלט. הלימודים קשים ומתאגרים וצריך לאהוב עול ועמל כשמחליטים ללכת על זה. נדרש רצון חזק וראש ללמוד (לא רק כשרון) נכונות לתמרן ולעשות מטלות בכל מחיר גם כשאין מצב רוח ועוד. זוהי הכנה מעולה לחיים ושכרה בצידה.
אצל בנות לימודי מחשבים רוויים!!!!!!!!!!!!! ויותר מסוכנים. מס' הבוגרות החרדיות היוצאות לשוק בראיית חשבון הוא נמוך והן מבוקשות בגלל יושרן ומוסר העבודה שלהן.
היקפי המשרה מתאימים יותר לאמהות מאשר לימודים אחרים. והקושי להתקבל לעבודה אינו מורכב יותר, מה גם שקיימות אופציות פשוטות שמאפשרות לעבוד במסגרת זו.
בהצלחה רבה

לגבי ביקוש לבנות חרדיות - לגמרי לא מדויק! ואני עמוק עמוק בתחום כבר כמה וכמה שנים

לא פשוט בכלל למצוא מקומות שמתאימים לבנות חרדיות, ועוד יותר לא פשוט למצוא מקומות שלא דורשים משרה מלאה (הבנות החרדיות לא מבוקשות במיוחד)
וגם לגבי השכר - שכרן של סטאז'ריות ורואות חשבון מתחילות (אפילו במשך 5-6 שנים) נמוך בהרבה משכרן של הנדסאיות, בדוק.

אין לי מטרה להרפות את ידיה של פותחת האשכול, אבל כדאי לשקול נתוני אמת לפני קבלת החלטה.

• הוסף לסימניות
סטאזרית, מקצוע החשבונאות נחשב הרבה הרבה יותר יציב ממחשבים. את יודעת כמה שכירים בני 50 פשוט מפוטרים מהעבודה שלהם כהנדסאים? ומה תעשנה כל הנשים שתגענה לגיל הזה?? ברור שהמבריקים נשארים, אבל כל השאר - פוחדים כל יום מהודעת פיטורין.

דבר שני, מבחינת שעות העבודה ההנדסאיות עובדות הרבה הרבה יותר - רק שם את שומעת על אלו שקמות ב5 בבוקר ועובדות 9 שעות מלאות מלאות.
בחשבונאות שעות העבודה הרבה יותר סבירות, ובנוסף אפשר להיות גם קצת עצמאיות מהבית ולהרוויח בנוסף למשכורת.

מה שכן, ברור שא"א ב-8 שנים ראשונות להתחרות במשכורות של ההנדסאיות, וגם אחרי הרבה פעמים הן תקבלנה יותר.

• הוסף לסימניות
איפה יש אפשרות שמורה לגבר חרדי ללימודי ראיית חשבון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת