לימוד ריפוי בעיסוק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על מקום חרדי לנשים ללימוד ריפוי בעיסוק?
ואם כן איפה, כמה שנות לימוד, וכמה פעמים בשבוע לומדים.

• הוסף לסימניות
מבחר, 3 וחצי שנים. חמישה ימים בשבוע נדמה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirier;1673615:
מבחר, 3 וחצי שנים. חמישה ימים בשבוע נדמה לי.

עם מכינה תוספת של שנה נוספת.

• הוסף לסימניות
בירושלים, נראה לי שיש שלוחה של מבחר-ריפוי בעיסוק בסמינר אפיקי דעת (לא יודעת אם זה עדיין עדכני. היה כך לפני כשלוש שנים).

• הוסף לסימניות
יש מכינה בי-ם "שבילים" - ממש סמינרי, חזק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרח אביב;1673725:
יש מכינה בי-ם "שבילים" - ממש סמינרי, חזק

מה זאת אומרת מכינה?
רק מכינה, או כל הלימוד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אתן ממש עוזרות לי!

ועוד שאלה, מישהי יודעת אם יש לימודי אחה"צ, או שבכל המקומות רק לימודי בוקר?

• הוסף לסימניות
אפיקי דעת ושבילים זה אותו דבר.
זה עדיין קיים אבל מיועד רק לגילאי סמינר- י"ג י"ד
המסגרת הזו ומבחר זה גם אותו דבר, ואני אסביר:
שבילים זו שנת מכינה קדם אקדמית ששייכת לסמינר אפיקי דעת בירושלים. בסיומה של השנה הזאת הבנות נשלחות ללמוד במכללת מבחר בבני ברק, ועדיין בשנה הראשונה מתוך המסגרת של שבילים. אח"כזה לגמרי מבחר.

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Efratush;1673744:
תודה רבה, אתן ממש עוזרות לי!

ועוד שאלה, מישהי יודעת אם יש לימודי אחה"צ, או שבכל המקומות רק לימודי בוקר?

למה את קוראת אחה"צ?
זה לימודים מאוד מאוד אינטנסיביים, זה נקרא לימודי בוקר אבל יש ימים שמתחילים ב8:30 ומסיימים ב5:30.
כמו כן בהכשרות המעשיות את לא יכולה לדעת מה יבקשו ממך, באיזה שעות בדיוק.
המערכת משתנה כל סמסטר ולכן גם אי אפשר לעבוד בעבודה קבועה תוך כדי הלימודים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה פה עד עכשיו זה אומר שאין סיכוי לעבוד וללמוד בו זמנית,
זה לא קשה 3.5 שנים רק לימודים? בלי אופציה לעבוד?

ובזה שאמרתי אחה"צ התכוונתי יום,יומיים ללמוד מהצהריים בשביל שיהיה אפשר לעבוד תוך כדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Efratush;1673764:
לפי מה שנראה פה עד עכשיו זה אומר שאין סיכוי לעבוד וללמוד בו זמנית,
זה לא קשה 3.5 שנים רק לימודים? בלי אופציה לעבוד?

ובזה שאמרתי אחה"צ התכוונתי יום,יומיים ללמוד מהצהריים בשביל שיהיה אפשר לעבוד תוך כדי.

כפי שאמרתי, גם אם יש סמסטר שיש בו יום- יומיים פנויים, זה משתנה מסמסטר לסמסטר ולכן אי אפשר להתחייב על עבודה קבועה. אם יש לך את האפשרות- אפשר לעבוד ערב...
אבל יש גם הרבה מטלות לימודיות- עבודות ומבחנים.

• הוסף לסימניות
קשה מאוד, עד בלתי אפשרי, לעבוד בעבודה "נורמלית" תוך כדי לימודים אקדמאיים.

• הוסף לסימניות
אפשר תוך כדי להיות מוכרת במכירה בשעות הערב או טלמרקטינג בערב, אבל אז לא נשאר זמן לעבודות והמבחנים... ואם צריך לנהל גם בית ולגדל ילדים- אז בכלל לא שייך לעבוד.

• הוסף לסימניות
בקמפוס החרדי של הקריה האקדמית אונו זה 3 פעמים בשבוע משהו כמו 8 שעות ביום

• הוסף לסימניות
לכן זה נמשך יותר זמן, וגם שכר הלימוד שם גבוה מאוד - כשלושים אלף ש"ח לכל שנת לימוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechamizak;1674040:
לכן זה נמשך יותר זמן, וגם שכר הלימוד שם גבוה מאוד - כשלושים אלף ש"ח לכל שנת לימוד.

לא נמשך יותר זמן-3 שנים+שנת מכינה
ושכר לימוד לא שונה ממבחר ויש מילגות גם

• הוסף לסימניות
אחותי מסיימת עכשיו שנה שלישית במבחר בבני ברק. נשאר לה רק הכשרה בשנה הבאה. לימודים מאוד אינטסיביים וקשים. ממה שזכור לי יש גם לימודים אחה"צ אפילו עד בערך 5:00.

יש הרבה בנות שנושרות בדרך כי זה קשה. אחותי מאוד השקיעה והצליחה ברוך ה'.

אם תרצי לדבר איתה ולקבל את כל הפרטים אז כבר שאלתי אותה ותוכלי להתקשר אליה. אם תרצי אשלח לך באישי את הטלפון שלה. סתם כדאי לך לדבר עם איתה כי היא ממש שם וזה יתן לך כיוון והכוונה.

• הוסף לסימניות
השכר באונו- כ-30000 לשנה
לעומת מבחר- כ-10000 לשנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רררר;1674161:
השכר באונו- כ-30000 לשנה
לעומת מבחר- כ-10000 לשנה.

גם התואר במבח"ר נחשב טוב יותר , כי זה של אוניברסיטת חיפה,
בבשונה מק. אונו שזה תואר שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה