לימוד שזירת פרחים

• הוסף לסימניות
בעבר היתה אחת בשם זוסמן ברח' זוננפלד בבני ברק
היא באמת טובה, אם אני יצליח אני יעלה טלפון

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם היא מלמדת, אבל זוסמן קוראת לעצמה "פרחי נעמה"
והיא עברה דירה לקרית הרצוג, בטח אפשר להשיג את הטל' שלה בספר טלפונים.

• הוסף לסימניות
בביה"ס בכיר- בבני ברק מלמדים עיצוב ארועים, ומלמדים שם שזירה ברמה שיא!!!!!!!!!!!!
עש כמה שידוע לי הם עושים עכשיו קורסי קיץ, תבררי אם הם גם מלמדים שזירת פרחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;806773:
בביה"ס בכיר- בבני ברק מלמדים עיצוב ארועים, ומלמדים שם שזירה ברמה שיא!!!!!!!!!!!!
עש כמה שידוע לי הם עושים עכשיו קורסי קיץ, תבררי אם הם גם מלמדים שזירת פרחים.

מכירה מישהו שלמד שם אכן 'ברמת שיא'??
מה עם 'לב פלאור'?

• הוסף לסימניות
לא השתתפתי בקורס של לב פלאור, אבל ראיתי את העבודה שלה עם הכתה (למדתי בחדר ליד), וכמי שלמדה כמה קורסים של פרחים, זה עושה רושם מאד טוב.
מס' 1 בארץ, אגב - זה בנצי גיל, בראש העין

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שלמדה ועוסקת בזה היום? או מכירים מישהי שאוכל לדבר איתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fisher12;806752:
אני לא יודעת אם היא מלמדת, אבל זוסמן קוראת לעצמה "פרחי נעמה"
והיא עברה דירה לקרית הרצוג, בטח אפשר להשיג את הטל' שלה בספר טלפונים.
אילנה זוסמן גרה ברחוב הרצל 94 בפרדס כץ (ליד קרית הרצוג)
יש לי טלפון של הבית 03-6183367
ואני יכולה להשיג גם את הפלאפון החדש שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה