דרוש מידע לימוד שחייה לבחור בגיל 19

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על לימוד שחייה מקצועי באיזור בני ברק \אלעד?
(למישהו יש מספרים של בריכות בבני ברק?)
ואני קורא לזה בריאות למי ששואל

• הוסף לסימניות
ללימוד או שחייה חופשית?
(יש לך מספר?

• הוסף לסימניות
היי אם אתם מחפשים משהו ממש מקצועי על רמה
חד משמעית מיה לימודי שחיה - הייתי שם ובאמת לא משנה כמה הסבירו לי קודם, רק שהגעתי הבנתי מה זה רמה
יש שם מדריכות (מאמינה שגם מדריכים) עם שנים של ניסיון וגם סבלניות ונעימות ויצאתי שחיינית מקצועית!!! במיוחד שזה היה בקאנטרי בבני ברק שזה בריכה אולימפית אז היה לי אפשרות לשחות בריכות אולימפיות
זה צוות מקצועי, יחס אישי, מורות ורכזת עם תעודות וניסיון של שניםם וכמובן הבריכה הרגשתי מינימום בקורס מצילות...
מעבר למיקצועיות זה גם חוויה שחובה לפרגן לעצמך !!!
ממליצה ממליצה ממליצה!!! בחום!!!
הם פותחים עכשיו קורסי חורף מי שמרגיש שרוצה להתקדם בלימוד השחיה שלו או שהוא בכלל לא יודע לשחות
תעשו לעצמכם טובה ותלכו ללמוד שם
יש שם גם לימודי שחיה לגברים ,ילדים וילדות והכל על רמה
מרגישים שהם לא שם רק כדי לקחת כסף אלא באמת אכפת להם מהתלמידים
(הבנתי שהרמה זה לא רק אצל הנשים ככה זה גם אצל הגברים הילדים והילדות שמעתי את אותם דברים)

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות/דיס באישי מנסיון בלבד
ללימודי שחיה לגברים
חשוב לי מישהו מקצועי שבאמת יוצאים מהקורס שחינים טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה