יש לך פרטים אולי?נראה לי יוצא יותר זול ככה, אבל איך שתרצו (אגב, הקבוצות שלהם ממש קטנות, משהו כמו 3-4 אנשים. יוצא בסוף די זול)
שים לב, כדי לקחת מורה באופן פרטי אתה צריך לממן
היות ולא למדתי אף פעם, אך אני יודע לשחות , ואני רוצה שילמד אותי עוד כמה סוגים... אני חושב שיצא לי יותר זול איזה 3 שיעורים פרטיים ממוקדיםכמה התקציב שלך?
אתה תהיה חייב גם ככה לשלם לבריכהאתה צודק !!
רק חשבתי אולי להגיע אל מישהו שממילא עובד בנוות ישראל
ואחרי שהוא מסיים עם קבוצה, כשהוא כבר ממילא בפנים... שיתן לי שיעור
היות ולא למדתי אף פעם, אך אני יודע לשחות , ואני רוצה שילמד אותי עוד כמה סוגים... אני חושב שיצא לי יותר זול איזה 3 שיעורים פרטיים ממוקדים
יש להם קבוצות למתקדמיםאתה צודק !!
רק חשבתי אולי להגיע אל מישהו שממילא עובד בנוות ישראל
ואחרי שהוא מסיים עם קבוצה, כשהוא כבר ממילא בפנים... שיתן לי שיעור
היות ולא למדתי אף פעם, אך אני יודע לשחות , ואני רוצה שילמד אותי עוד כמה סוגים... אני חושב שיצא לי יותר זול איזה 3 שיעורים פרטיים ממוקדים
1. תודהיש להם קבוצות למתקדמים
ממה שאני ראיתי, הקבוצות ממש קטנות
והמחיר יוצא ממש משתלם
שווה לבדוק
מה הטלפון שלהם ?היי אם אתם מחפשים משהו ממש מקצועי על רמה
חד משמעית מיה לימודי שחיה - הייתי שם ובאמת לא משנה כמה הסבירו לי קודם, רק שהגעתי הבנתי מה זה רמה
יש שם מדריכות (מאמינה שגם מדריכים) עם שנים של ניסיון וגם סבלניות ונעימות ויצאתי שחיינית מקצועית!!! במיוחד שזה היה בקאנטרי בבני ברק שזה בריכה אולימפית אז היה לי אפשרות לשחות בריכות אולימפיות
זה צוות מקצועי, יחס אישי, מורות ורכזת עם תעודות וניסיון של שניםם וכמובן הבריכה הרגשתי מינימום בקורס מצילות...
מעבר למיקצועיות זה גם חוויה שחובה לפרגן לעצמך !!!
ממליצה ממליצה ממליצה!!! בחום!!!
הם פותחים עכשיו קורסי חורף מי שמרגיש שרוצה להתקדם בלימוד השחיה שלו או שהוא בכלל לא יודע לשחות
תעשו לעצמכם טובה ותלכו ללמוד שם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //