כללי לימוד תוכנות

• הוסף לסימניות
גרפיקאית שעובדת כבר משהו כמו 20 שנה בתחום,
עבדה עד היום עד פריהנד ופוטושופ ישן.

היא ביקשה ממני (:eek:) לשבת וללמוד איתה את התוכנות החדשות - אילוסטרייטור פוטושופ ואינדיזיין. לא בא לה ואין לה אפשרות ללכת ללמוד קורס.

היא רוצה משהו כמו 10 שעות להכל - זה נראה לכם מספיק????
ועוד משהו, אני לא מומחית גדולה (בכלל לא) אמרתי לה את זה מראש והיא רוצה שאני יתמחר לה לפי שעה.

מה דעתכם כמה אני אמורה לקחת לשעה?
עדיין לא יצא לי ללמד :confused::confused:

• הוסף לסימניות
תתחילי עם 10, אמור להספיק לה, אם היא כמה שנים בתחום ועובדת בזה,
לגבי מחיר לשיעור, אם לא לימדת אף פעם קחי באזור 80, לדעתי...

• הוסף לסימניות
רבי, למדני את כל התורה על רגל אחת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1307715:
תתחילי עם 10, אמור להספיק לה, אם היא כמה שנים בתחום ועובדת בזה,
לגבי מחיר לשיעור, אם לא לימדת אף פעם קחי באזור 80, לדעתי...

אינדיזיין לבד תגמור לה את השעות +

• הוסף לסימניות
80 ????

נראה לי היא תהיה בהלם :eek::eek:

פדיחות :eek:

• הוסף לסימניות
מה בהלם.
זה זול מאד לשיעור פרטי, באופן כללי...

ואם את לא מומחית גדולה בכלל ;) כמו שכתבת, אז בכלל כדאי שתקחי בחשבון שתצטרכי לשבת המון זמן קודם ״להכין שיעור״, כדי שאכן היא תצא עם משהו אחרי 10 שיעורים,
כך שיכול להיות שלא ישתלם לך בכלל לתת לה ב-80 כי ההכנה של שיעור מתומצת מובן ומנוצל היטב ובהיר, עם סיכומים, למי שלא רגילה ללמד, יכולה לארוך גם שעתיים (ו-80 ש״ח לשעתיים-שלש סה״כ זה מחיר בדיחה...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבנתי :)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בגלל שאף פעם לא לימדתי , אין לי מושג איך זה עובד...
הגיוני שאני יבוא עם חוברת הדרכה שיש לי ואז לעבור איתה יחד על הכל?
או שאני צריכה לבוא עם שיעורים שאני הכנתי...?

• הוסף לסימניות
ואיי אני שואל איך אותה גרפיקאית הסתדרה עד עכשיו.... כנראה היא עבדה עבודת נמלים....
עם כל הפיתוחים החדשים של פוטושופ בשנים האחרונות - עשו את העבודה יותר קלה מפעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1307800:
בגלל שאף פעם לא לימדתי , אין לי מושג איך זה עובד...
הגיוני שאני יבוא עם חוברת הדרכה שיש לי ואז לעבור איתה יחד על הכל?
או שאני צריכה לבוא עם שיעורים שאני הכנתי...?

תכיני מראש את השיעור לפי החוברת שיש לך,
כולל תמונות, טקסט וכדו' לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
הכי בעיה שאת יכולה להכין שיעור שלם, ואז היא תגיד תעזבי את זה אני מכירה, מה זה וזה?? (דברים שלא בהכרח שאת יודעת).
הייתי יורד מזה, או עושה שיעור אחד בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1307924:
הכי בעיה שאת יכולה להכין שיעור שלם, ואז היא תגיד תעזבי את זה אני מכירה, מה זה וזה?? (דברים שלא בהכרח שאת יודעת).
.

אוי ואבוי :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה