כללי לימוד תוכנות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני צריכה את עזרתכן.
אז ככה-למדתי את תוכנת פוטושופ באופן פרטי אצל מישהי מומחית
ללא אילוסטרייטור או תוכנות אחרות
עבדתי בחנות צילום עם פוטושופ והיה בסדר גמור!(חיתוכי תמונות וכו)
כרגע אני עובדת בעסק לשילוט עם פריאנד קורל אילוס וכו.. שבעצם לא למדתי אותם
בנוסף לזה שאני לא הכי נהנית מהעבודה(מהצוות )
אני כרגע מתלבטת אם שווה להשקיע ולהכנס לפרוג ללמוד את הכל רציני
או שגם כך אין סיכוי לעבודה במקצוע .
עכשיו אני מקבלת 25 ש"ח לשעה...
השאלות שלי:אם רובן שלמדו עובדות?
בשביל כמה לשעה?(לא מהבית)
האם גרפיקה תמשיך להיות מקצוע מבוקש?
מה דעתכן?

• הוסף לסימניות
נראה לי רק ה' יודע את התשובות לשאלות הללו.
בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה במה שתבחרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;572315:
השאלות שלי:אם רובן שלמדו עובדות? אין לי מושג באחוזים
בשביל כמה לשעה?(לא מהבית) לשכירה ממוצע 30
האם גרפיקה תמשיך להיות מקצוע מבוקש? לא נראה לי שימציאו בקרוב רובוט גרפיקאי.
מה דעתכן?
..

• הוסף לסימניות
אם כל התלמידים/ות בפרוג היו להם את שאלות האלה פרוג לא היה קיים

את אוהבת את המקצוע מתחברת לזה תלכי על זה

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליצה לך לעזוב עבודה או לא להשקיע בה מספיק בגלל קשיים (כל עוד הם בגדר הנורמה).
יש קושי בכל תחום עבודה ובכל מקום ולכן מקצוע בוחרים לפי מה שמתחברים ופרנסה זה משמים ואם את חושבת שבתחום אחר יש יותר עבודות אז תשכחי מזה, אני חושבת שכל עוד אוהבים מקצוע מסוים כדאי להשקיע בו ככל יכולתך (כמובן לא על חשבון הבית).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם את אוהבת גרפיקה, ורוצה להתמקצע בעניין, בהחלט שווה ללמוד בפרוג, גם בגלל הרמה הגבוהה, וגם בגלל האוירה החמה (אולי זה יתן קצת איזון למה שקורה בעבודה...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה