דרוש מידע לימוד תסרוקות בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהי המלצות על מקום לימוד לתסרוקות בירושלים או באיזור.

• הוסף לסימניות
למדתי אצל רחלי בר
היה מקצועי מאוד
אוירה נעימה עם בנות בית יעקב
מומלץ

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהי המלצות על מקום לימוד לתסרוקות בירושלים או באיזור.
היי אני מלמדת תסרוקות בביתר כרגע יש לי רק פרטי
מחירים נוחים המלצות בשפע
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0583213421
אילה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.

אשמח לשמוע עוד המלצות, תודה.

• הוסף לסימניות
אני ביתר מלמדת עכשיו פרטי אם מעניין אותך
בעזה בקרוב תפתח הרשמה לקבוצה
2025סדנת תסרוקות חצי גובה (1).jpg

• הוסף לסימניות
הי,
בדיוק אני חושבת על קורס כזה.
ואני מחפשת בירושלים.

ראיתי קורס של רחלי בר. וגם שמעתי על נחמי גרוסמן.
האם מישהי יודעת ויכולה לומר לי, את ההבדלים ביניהן אולי בסגנון - שיטת לימוד ועוד. אני פשוט מתלבטת בין שתיהן.
אבל רק אם את מצליחה לתת פרטים בלי שיצא לשוה"ר על אחת מהן. אני יודעת שיכול להיות ענין מורכב. אז רק אם נראה לך נכון ומתאים

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה